4 mar. 2010

4 Martie.

Fără nici un preaviz am deschis ochii brusc şi m-am trezit. Mai este puţin. Câteva minute abia şi...gata. Repede acum, zi!

Aiurea...E atâta zgură că uneori abia îmi stăpânesc lacrimile. Mă mai ţin cele câteva, care trebuie să le fac. De ce spun mereu trebuie ? De ce sunt eu aşa ? De ce nu sunt cuminte ca alţi copii ? Aiureli...Sunt cum sunt şi ce mai e de făcut se va face, cu sau fără mine.

Ia să verificăm repejor, că mai sunt câteva minute. Cam prea mult parcă cu eclipse, războaie, răscoale şi cutremur. Să fiu corect, apare şi ceva Frank Sinatra, Charlie Chaplin, Sorescu şi puţin Beatles. Dar peste toate cea mai ciudată apare "Ziua mondială de rugăciune a femeilor" -
http://ro.wikipedia.org/wiki/4_martie

Momentul ăsta mă găseşte relativ bine. Prietenii dragi cu care vin de departe, întâlnirile fantastice, gândurile ce au născut câteva clipe unor spectatori, Dragostea ce am cunoscut, dar peste toate bucuria Luminii şi drumul!

Câteva minute doar...Am o idee. Altă idee. Ciudat cu ideile astea la mine. Sunt un fel sfâşiere. Un fel de rupere care mă aruncă şi mă zvârcoleşte. În fine, uit acum de idei sau de bile negre. Şi aşa va fi o zi grea. Asta numai un "peşte" de al meu poate să înţeleagă.

Gata! Este timpul. Poate banal, dar din inimă tot ceea ce am scris. Relativ confuz pentru cei care nu mă cunosc decât ca o altă imagine, destul de clar pentru cei ce încă suferă şi se bucură lângă mine.

Tu frumoaso nu băga în seamă. Grăbeşte să te naşti, curând voi fi bătrân de tot. Astăzi sunt 40. De ani.

10 comentarii:

  1. LA MUUUUUUULTI ANI VICTOR!!!
    MULTA SANATATE,IUBIRE SI MULT SPOR IN CEEA CE FACI! :) RORU DINTR-A 10a-A

    RăspundețiȘtergere
  2. La Multi Ani!
    O urata care se infrumuseteaza !

    Clinica tamaduitoare: ManTUire
    O zi binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani!! Sa fiti sanatos si multumim pentru tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Incepand de azi ai trecut pe o alta lista, intr-o alta categorie, alta grila. O sa bifezi rubrica ,,peste 40 ani,, in orice formular, ia-ti la revedere de la fondurile SAPARD, asigurarile pentru tine sunt mai scumpe, credite doar pe terme scurt, o sa auzi tot mai des ,, vaaai dar nu aratati...(varsta), si cred ca mai pot sa scot.
    Dar cu toate astea nu dispera...O parte frumoasa a vietii tocmai a inceput. LA MULTI ANI VICTOR !!! De la un prieten de departe, deocamdata anonim....
    PS. Mai pune pe lista de sarbatoriti si pe Antonio Vivaldi

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ne traiesti intru multi ani cu sanatate , pace si bucurii sfinte in Lumina Lui Hristos!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Victor, La Multi Ani! Domnul fie binecuvantat pentru minunea de fiinta pe care a zamislit-o in tine! Multumiri din inima pentru spectacolul de la azilul de batrani, duminica 28 februarie! Acum ai inca vreo 50 de admiratori si prieteni! In numele tuturor, Geanina

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur foarte mult ca exact astazi am aflat linkul catre blogul tau. Si se vede treaba ca nu intamplator :)
    Eu, prietenii mei si toti batranii (care au participat la spectacolul tau), iti uram ca in acest an, care incepe azi pentru tine sa fii mereu o explozie de bucurie, vitalitate, creativitate si iubire- asa cum ne-ai atins noua inimile duminica! Lumina si iubirea divina sa te calauzeasca pe calea pe care te afli acum.

    Eu iti multumesc inca o data pentru darul pe care ni l-ai facut, ma bucur ca te-am cunoscut si sper sa ne intalnim si sa discutam concret modalitatile de colaborare.

    La multi ani!

    Alice

    RăspundețiȘtergere
  8. Va mulţumesc foarte mult! Vă doresc şi eu sănătate şi mulţi, mulţi ani cu bucurii şi dragoste!

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.