vineri, 8 mai 2009

EUROXPRO 2009 Round-up


Dupa vizionarea materialului filmat de echipa noastra la evenimentul "EUROXPRO 2009" organizat de asociatia AIESESC Bucuresti, vreau sa ii asigur pe toti membrii acestei asociatii, pentru a evita orice confuzie ce ar putea sa reiasa din interpretare gresita sau rautacioasa a relatarilor precedente (vezi nota) de respect si de toata consideratia noastra.

Echipa V.S.U. a intampinat greutati atat pe durata pregatirii acestui eveniment, perioada ce a durat timp de aproximativ cinci luni (timp in care Seba a realizat tot ceea ce inseamna Pachet Imagine, Grafica & Video) cat si pe durata celor 3 zile de munca continua la realizarea spectacolului "Ceremonia Oficiala de Deschidere EUROXPRO 2009" ce a avut loc la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti.

Am produs pentru AIESEC:

1. Pachetul Imagine, Grafica & Video al intregului Eveniment
(Global Village, World Student Cafe, Ceremonia Oficiala de Deschidere EUROXPRO 2009)

2. Rider Tehnic pentru Global Village (necesar Scena, Instalatii de Sunet & Lumini. Amplasamentul in locatie al scenei, al standurilor ridicate de asociatie, Punct de Prim Ajutor, Securitate, Acces Public, Catering, Parcare...)

3. Realizarea unui Scenariu, a unui Rider Tehnic si a unui Desfasurator pentru spectacolul "Ceremonia Oficiala de Deschidere EUROXPRO 2009"

4. Light Design al tuturor momentelor din spectacol.

5. Scenografia spectacolului.

6. Regia muzicala punand la dispozitie o parte din echipamentele tehnice, in parteneriat cu TNB

7. Regia artistica a spectacolului.

8. Backstage pentru cele peste 40 de persoane implicate in productia evenimentului (Cabine Artisti, Catering, am platit inclusiv necesarul de hrana, apa minerala, cafea, ceai, pentru artistii si tehnicienii ce au participat, Parcare, Curatenie, verificarea si predarea in bune conditiuni a intregii locati a TNB). Am asigurat instruirea studentelor ce au devenit Hostess, am preintampinat orice situatie compromitatoare imaginii asociatiei AIESEC pe toata durata evenimentului.

9. Am realizat filmari si fotografii profesioniste ale intregului eveniment, pe care dorim sa le punem la dispozitia asociatiei AIESEC, cat si a tuturor artistilor implicati in acest eveniment.

10. Am asigurat transport pentru toti membrii echipei de productie reunite sub numele "Echipa Plamadeala", solutii de comunicatie si telefonie.

Toate realizate fara nici un avantaj material sau de orice natura. Nici macar pe scena, la aplauzele din finalul spectacolului nu a fost invitat nici unul dintre cei care au fost implicati efectiv in buna desfasurare a intregului eveniment. Poate macar Lederul echipei, domnul Sebastian Plamadeala merita aceasta...

Insa in loc de un macar politicos sau oficial "Multumesc"...am fost rasplatiti doar cu jigniri si insulte. Cu telefoane primite in miez de noapte, tot cu insulte, tot cu minciuni si pufaituri...toate intr-o incercare orchestrata de a continua seria greutatilor intampinate in munca la acest eveniment.

Fapt pentru care asteptam scuze publice din partea urmatoarelor persoane:

Oana Sarbu - Presedintele de Organizare din partea AIESEC.
Sara Vaum - Vice Presedinte Logistica.
Diana Zaharia - Vice Presedinte Comunicare.

Dorim sa le multumim in mod deosebit pentru tot sprijinul si suportul acordat echipei Vurtejanu Stage Unit, tuturor celor de mai jos dar si celor pe care doar dintr-o posibila regretabila eroare s-ar putea sa nu ii fi mentionat.

Le multumim public si ii asiguram de intreaga noastra apreciere si consideratie celor care ne-au stat aproape, au vazut si simtit ce inseamna efortul de a construi efectiv un astfel de eveniment:

Madalina Kmen - Vice Presedinte Cooperare Internationala.
Alina Ciuca - Vice Presedinte Finante.
Andreea Mihalcea - Membru AIESEC.
Ioana "Ioane" - Voluntar AIESEC.
Oana Motea - Membru AIESESC.
Diana Lebediuc - Membru AIESEC.

Mircea Tudose - Vice Presedinte Relatii Externe.
Razvan Ragalie - Membru AIESEC.
Florin - Membru AIESEC.
George Teodorescu - Membru AIESEC.
Cristian Pencea - Membru AIESEC.
Tudor Bercea - Membru AIESEC.
Ionut Moldovianu - Membru AIESEC.
Titus Capilnean - Membru AIESEC.
Florin Dragusin - Membru AIESEC.

Noi,
Echipa V.S.U. pentru EUROXPRO 2009:

Sebastian Plamadeala
Catalin Ionut Stelian
Iulian Dumitru
Ion Dobre
Radu Nuta
Sorin Paun
Andrei- Victor Vurtejanu
va multumim!

NOTA: