24 mar. 2009

EUROXPRO 2009 - part.1


EUROXPRO 2009 a insemnat pentru echipa noastra in fapt constructia a doua evenimente distincte: ”Global Village” si Ceremonia oficiala de la Teatrul National Bucuresti.

Pentru fiecare dintre ele am construit scenarii, am constituit echipe tehnice de productie, campanii de promovoare si imagine, autorizatii si permise de functionare si multe altele.
Seba este raspunzator de constructia a cinci clipuri video pentru producatorul general al evenimentului. Pe unele le-ati putut vedea si pe ecranele din oras, unde au rulat timp de o saptamana.

Constructia lui ”Global Village” a necesitat constructia pe strada, in piata Ateneului din Bucuresti a 46 de standuri, cu mobilier, capabile sa sustina demersul cultural al fiecarui invitat. “Satul” global o experienţă multiculturala in fapt, a avut o echipa de productie separata de events-ul de la TNB. Cu desfasurator de productie, momente artistice si discursurile oficialilor. Beneficiand de instalatii scenotehnice, instalatii de lumini, instalatii de sonorizare de mare putere, echipe de tehnicieni, echipe de paza, transport, catering, energie electrica si altele atat de necesare artei spectacolului.


În acest an, in Bucureşti, 46 de culturi diferite au fost prezente in Satul Global, peste 40 de ambasade au sustinut evenimentul si aproape 2000 de oameni au putut sa intre in contact cu cei 46 de invitati straini.

Voi posta si unul din clip-urile de promovare, apoi cateva fotografii realizate de echipa noastra pentru "Global Village 2009" si caruia sunt dator sa le multumesc lui "Ioane", lui Sebastian Plamadeala, Iulian Dumitru, Ion Dobre si lui Radu Nuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.