11 oct. 2008

MC MUSIC ROMANIA



Pe langa sediul si depozitul care arata in sfarsit la standarde adevarate, locuind si in Suedia am o idee despre magazinele de profil din intreaga Europa. Pe langa felul deosebit si elegant de a face afaceri cu instrumente si echipamente muzicale ale acestui domn si a intregii sale echipe. Care stie sa aibe rabdare, stie sa iti puna la dispozitie tot ceea ce ceri fara aberanta expresie "va rog sa nu o acordati ca se strica" sau "alta nu mai avem, e singura" sau atatea aberatii auzite de-a lungul anilor la standurile din magazinul Muzica (Proel, Zapada, Senia, sau alti dubiosi din incinta...)
Aici ti se ofera un scaun, un ampliflicator performant, esti servit cu o cafea, cu apa minerala, ti se recomanda produse, ti se da garantie, dar cel mai important mi-se pare sentimentul de siguranta si seriozitate cu care am plecat de acolo!

Este primul magazin profesionist de profil pe care il gasesc dupa vreo 22 de ani de stat pe scena atat ca actor, cat si ca muzicant in Romania. Desi a aparut cumplit de tarziu si la noi in sfarsit...bine ca a aparut!
Piata echipamentelor si a instrumentelor muzicale, are de acum un sprijin serios in Romania prin domnul Calin Ilie. Pe langa comerciant el fiind si un om de muzica si un bun instrumentist.

Ca sa nu existe nici un fel de dubii sau loc de interpretari rautacioase declar public si urmatoarele:

Nu am actiuni la firma MC MUSIC srl, nu am amicitii sau colaborari cu echipa MC MUSIC!

Multumesc Calin Ilie, "Mr. Jackson" si intregii echipe de acolo dar mai ales lui Cristi Gram de la trupa Phoenix, cel care inca odata isi demonstreaza calitatile de artist. Un profesionist care cu generozitate si seriozitate duse la cote pe care le gasesti numai la cei din Neamul Oamenilor, si care
ma recomandat personal acestei firme de mare viitor!

8 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eiii iata-te intors pe aici Fane! Bine ai revenit din autoexil! Multumesc de urare! foarte draguta!

    Cat despre testat si alte idei, nu am sa iti raspund cum mi-ai spus de curand ca nu se imprumuta, scule ...samd. Esti bine venit sa asculti ce poate face.

    Nu am sa procedez nici ca tine stergand comentariul tau,desi rautacios...e in maniera fiului risipitor, care oricate mofturi ar face ramane iubit de ai lui!

    Lecturi placute in continuare iti doresc si incearca sa renunti si la agresivitate, nimeni nu iti ia locul de la nimic. Sub soare putem sa ne bucuram impreuna de toate,cum spune si pseudonimul tau. Dar hai sa pastram "free-ul" ala de care vorbesti...Sanatate Fanica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Desi nu are legatura cu acest post, am sa mai incerc odata sa iti domolesc agresivitatea complet inutila. Bati la porti deschise Fane, si de asta pierzi timpul.

    Despre greseli de gramatica.
    Cand gasesti nu ezita sa le semnalizezi. Punctual! Altfel ramane doar o ratoiala gratuita si complet nefolositoare.

    Despre afirmatiile vis-a-vis despre cine ma inconjoara sau de cei care citesc articolele mele, te rog sa iti retragi cuvintele. Nu stii cine este in jurul meu, nu cunosti nimic despre cei care citesc acest blog si faci afirmatii complet eronate...Te rog sa incerci sa cauti sa nu mai jignesti. Noi intelegem si de vorba buna si de tonuri lipsite de agresivitate si teribilism! Oamenii sunt diferiti Fane, incearca sa accepti asta. Nu toti sunt nemultumiti de viata pe care o duc. Exista si armonie si pace.

    Invitandu-te sa le descoperi si tu, te rog sa revizuiesti un pic tonul si sa incerci sa te obiectivezi in masura in care ai sa poti. Dezbateri publice inca nu sunt dispus sa sustin decat organizat si in orice caz, nu pe acest spatiu public.

    Multumesc si sper sa continuam drumul impreuna! Cele bune, Victor

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, e bine ca ai inteles sa iti ceri public scuze. iti multumesc pentru asta.

    Cat despre anuntata (iar) plecare a ta...hmmm face parte din tehnica trage si fugi...pacat. Insa am mai supravietuit odata. Ce nu te omoara te intareste! Succes si trage sa te maturizezi poate, pana la posibila ta reintoarcere...

    Aia cu viata de apoi iar e o rautate...probabil ai scontat pe un efect gen trantitul usii...Eheee...

    Hai cand te saturi de prostii poate vom trece si la lucruri serioase!

    RăspundețiȘtergere
  7. BRE, FACETI MONOLOAGE AICI???

    RăspundețiȘtergere
  8. Ie estraordinar sa faceti un Fane Virtual

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.