sâmbătă, 11 octombrie 2008

MC MUSIC ROMANIA



Pe langa sediul si depozitul care arata in sfarsit la standarde adevarate, locuind si in Suedia am o idee despre magazinele de profil din intreaga Europa. Pe langa felul deosebit si elegant de a face afaceri cu instrumente si echipamente muzicale ale acestui domn si a intregii sale echipe. Care stie sa aibe rabdare, stie sa iti puna la dispozitie tot ceea ce ceri fara aberanta expresie "va rog sa nu o acordati ca se strica" sau "alta nu mai avem, e singura" sau atatea aberatii auzite de-a lungul anilor la standurile din magazinul Muzica (Proel, Zapada, Senia, sau alti dubiosi din incinta...)
Aici ti se ofera un scaun, un ampliflicator performant, esti servit cu o cafea, cu apa minerala, ti se recomanda produse, ti se da garantie, dar cel mai important mi-se pare sentimentul de siguranta si seriozitate cu care am plecat de acolo!

Este primul magazin profesionist de profil pe care il gasesc dupa vreo 22 de ani de stat pe scena atat ca actor, cat si ca muzicant in Romania. Desi a aparut cumplit de tarziu si la noi in sfarsit...bine ca a aparut!
Piata echipamentelor si a instrumentelor muzicale, are de acum un sprijin serios in Romania prin domnul Calin Ilie. Pe langa comerciant el fiind si un om de muzica si un bun instrumentist.

Ca sa nu existe nici un fel de dubii sau loc de interpretari rautacioase declar public si urmatoarele:

Nu am actiuni la firma MC MUSIC srl, nu am amicitii sau colaborari cu echipa MC MUSIC!

Multumesc Calin Ilie, "Mr. Jackson" si intregii echipe de acolo dar mai ales lui Cristi Gram de la trupa Phoenix, cel care inca odata isi demonstreaza calitatile de artist. Un profesionist care cu generozitate si seriozitate duse la cote pe care le gasesti numai la cei din Neamul Oamenilor, si care
ma recomandat personal acestei firme de mare viitor!