15 oct. 2008

HARA si ARC ROMANIA












Sambata ce a trecut, events cu Hara la Casa Capsa. Nebunie de frumos. Aerul de Transilvania, tinuta, metoda, seriozitate, dinamica, efecte piro. Un show complet!

Desi recitalul incepea abia la miezul noptii, la ora 18.00 totul era montat si Hara incepea sound check-ul. Nimeni nu a comentat, nu s-a tipat, nu s-au facut mistouri, nu s-a pierdut vremea. Am functionat impreuna perfect ca un mecanism bine uns.

Instalatile au functionat perfect, a fost nevoie cam de 3 KW putere pe sunet, trupa a sunat excelent si astfel am primit confirmarea ca se poate realiza tot ceea ce povesteam candva unora din fostii nostrii colaboratori. O trupa daca are tinuta, un recital bine pus la punct si dorinta de a canta, poate sa fie la inaltime in orice fel de eveniment! Din pacate pentru ei nu au putut intelege si nu vor mai avea ocazia de a trai aceasta experienta impreuna cu noi.

Am "incalzit" audienta si am primit felicitari si noi echipa ARC, formata acum doar din Mara Popescu, Sorin Paun, Catalin Stelian si Victor Vurtejanu.

Trupa Hara a sustinut un recital de o ora si jumatate, cu pauza de jumatate de ora in formula:
Sabin Tarabega - Tobe
Marius Astilean - Vioara
Vlad Cretu - Chitara si Voce
Flavius Buzila - Chitara si Voce


Multumesc Hara, trupa ce a venit tocmai de la Cluj si a demonstrat ce inseamna profesionalism, Dragoste de muzica si nu in ultimul rand Credinta! In Bucuresti continua sa domine lalaiala tiganeasca cu pesti, salami, minuni sau emo-trasharii din marele, prea marele intuneric...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.