2 ian. 2010

A fi întocmai cu îngerii.

"Adusu-mi-am aminte de Dumnezeu şi m-am bucurat".

Noi cei din lume, să ne amintim înainte de orice alt gând, fiindcă suntem şi ne numim creştini pentru că ne-am îmbrăcat în El prin dumnezeiescul Botez, şi am primit ca pecete, Mir. Ne-am făcut părtaşi Sfântului Său Trup şi Sânge şi încă ne împărtăşim cu acestea. Suntem mădularele Lui, şi templu căci în El ne-am îmbrăcat şi locuieşte întru noi, iar pentru aceasta îl iubim.

Căci doar asta cere Dumnezeu de la noi, să ne aducem aminte de El, sa fim împreună cu El şi doar pe El să-l căutăm şi să-l iubim. Sa învăţăm să primim în mod curat şi nemijlocit. Dar acest lucru ne este cu neputinţă din cauza învelişului trupului şi a trebuinţelor. Abia unora, în mod rar, li s-a făcut acest dar al lui Dumnezeu. A fi întocmai cu îngerii.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul. În numele lui Iisus Hristos, să pornim la drum prieteni ! Am ajuns şi clipa lui 2010!

"Scoală-te şi umblă". Şi va fi, lumina Domnului Dumnezeului nostru peste noi !

4 comentarii:

  1. V-am vazut la televizor prezentind opera; m-am uitat si in public, dar nu am vazut nici un fotograf; or fi fost, dar nu am vazut.
    Or, un asa eveniment, fara un album, imagini, site cu ce a fost, e rau... amintirile conteaza.
    Dar, or fi fost, dar nu i-am vazut.
    La multi ani! Bravo, ati facut o chestie foarte buna, erati foarte "de acolo", profi si pe felie. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani maestre Lazar si multumesc frumos pentru aprecieri!

    Da, aveti perfecta dreptate, fara un album sau imagine e aproape zero orice manifestare. Este ce resimt de cand am pornit impreuna cu echipa sa construim astfel de evenimente.

    Am cerut Operei un om (are fotograf angajat). Nu au adus. le-am propus sa aducem noi, nu au vrut (financiar)

    Resimit tare, lipsa unui astfel de om in echipa. Insa il voi cauta, il voi cauta. Exista el undeva! daca mai pune umarul si la o boxa e de al meu:)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, daca mai faceti ceva, dati o stire, vin cu gashca...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos! Cu siguranta daca voi mai reusi sa produc vreun eveniment frumos, am sa va dau de stire, caci sunt onorat de oferta dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.