2 mar. 2009

Multumesc Bogdan Dumitrescu









Intram in primavara lui 2009. Intram in Postul Pastelui. Intram intr-un alt ciclu de viata. Multe se vor petrece in scurt timp, insa nadejdea ramane in bunul Dumnezeu.

In seara primei zile de primavara, cu cateva ore inainte sa ma nasc, am primit o invitatie extraordinara de la Bogdan Dumitrescu, un tanar si talentat actor cu care am lucrat multi ani in urma la filmul "Milionari de weekend" in regia lui C. Saizescu.

Bogdan, acum student la regie film, si-a luat si el pe umeri crucea si urca pa calea sa. A legat o echipa de tineri si talentati actori cu care performeaza un show de comedie autentica. Neuzand de nici un truc sau artificiu, cu buricele imbracate, voiosi si pozitivi, determinati si plini de verva, il urmeaza pe scena Ioana de Hillerin, Ileana Velcescu, Doru Catanescu si Constantin Lupescu. Avand suportul unui instrumentist atent insa destul de trist ca aparitie...Marian Hancu, Bogdan ramane fidel talentului sau, umpland un spatiu total lugubru si de nepotrivit, dupa parerea mea, actului artistic, cu energie pozitiva. In aplauzele unui public foarte greu, tributar sticlei de bere, zgomotos si total dezamagit ca in sala nu se fumeaza, spectacolul te bucura si te face atent.

Mergeti sa vedeti arena in care Actorii lupta! Mergeti sa vedeti in ce conditii se lupta tinerii Actori! Ei, dintre cei mai talentati, mai proaspeti si mai uniti. Felicitari Bogdan Dumitrescu, felicitari trupei si multa putere de munca va doresc.

Va invit si pe voi sa va bucurati de un spectacol de improvizatie, unic, interactiv, un demers artistic nascut "la minut" cu materialul clientului...Asa cum este clientul acum.

Multumesc Bogdan Dumitrescu!
Pentru conformitate:

5 comentarii:

  1. @ Victor Vurtejan: multzam fain, Victor! rectificare: Doru Catanescu si Irina Velcescu . :)) In plus, in trupa mai e si Gabi Calinescu.
    te mai asteptam pe la noi... si vorbim oricum pe mess, ca sunt acolo " non stop de la 12 la 12" , asa cum am vazut scris pe un magazin dintr-un judet aflat departe de Bucuresti. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze Bogdan, am rectificat. Cu siguranta am sa revin. Este minunat ce ai facut acolo, dar mai ales ca nu te-ai lasat coplesit de marea de indiferenta! Inca odata felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am castigat pe un blog doua invitatii la spectacol Comedy.Show in La Scena pe 8 martie.
    Am fost.
    Am vazut.
    Am ras.
    Durut burta de ras.
    Si falcile.
    Mai vreau!!

    RăspundețiȘtergere
  4. "public foarte greu, tributar sticlei de bere, zgomotos si total dezamagit ca in sala nu se fumeaza"

    Eu sunt dezamagita ca se fumeaza in toata cladirea (mai putin sala de spectacol). Dupa reprezentatie, mi-as fi dorit sa ma plimb prin acea casa ca intr-un muzeu, sa admir tavane si lemnarie dantelata, sa simt spiritul antebelic. Nu am putut rezista decat cateva minute, in ceata consistenta si sub privirile tinerilor "cool" ce aveau un rost consumist nu ca mine, cu ochii pe pereti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Conditiile in care Actorii isi pot bucura publicul cu talentul si pregatirea lor, sunt acum ingrozitoare. Insa acesta este doar inceputul dezastrului cultural, al izolarii in care suntem aruncati.

    De aceea orice initiativa coerenta, ce poate aduce publicul la intensitatea emotiei autentice este de sprijinit si de admirat.

    Personal cred, impotriva tuturor agresiunilor la care am fost supus atat ca actor cat si ca om in tara mea, ca impreuna, suntem capabili sa ne organizam, sa ne intarim si sa ramanem in viata!

    Nu pentru noi. Nu pentru conditia noastra de humus...Ci pentru acest dar darutit de Dumnezeu, numit Viata.

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.