luni, 2 martie 2009

Multumesc Bogdan Dumitrescu

Intram in primavara lui 2009. Intram in Postul Pastelui. Intram intr-un alt ciclu de viata. Multe se vor petrece in scurt timp, insa nadejdea ramane in bunul Dumnezeu.

In seara primei zile de primavara, cu cateva ore inainte sa ma nasc, am primit o invitatie extraordinara de la Bogdan Dumitrescu, un tanar si talentat actor cu care am lucrat multi ani in urma la filmul "Milionari de weekend" in regia lui C. Saizescu.

Bogdan, acum student la regie film, si-a luat si el pe umeri crucea si urca pa calea sa. A legat o echipa de tineri si talentati actori cu care performeaza un show de comedie autentica. Neuzand de nici un truc sau artificiu, cu buricele imbracate, voiosi si pozitivi, determinati si plini de verva, il urmeaza pe scena Ioana de Hillerin, Ileana Velcescu, Doru Catanescu si Constantin Lupescu. Avand suportul unui instrumentist atent insa destul de trist ca aparitie...Marian Hancu, Bogdan ramane fidel talentului sau, umpland un spatiu total lugubru si de nepotrivit, dupa parerea mea, actului artistic, cu energie pozitiva. In aplauzele unui public foarte greu, tributar sticlei de bere, zgomotos si total dezamagit ca in sala nu se fumeaza, spectacolul te bucura si te face atent.

Mergeti sa vedeti arena in care Actorii lupta! Mergeti sa vedeti in ce conditii se lupta tinerii Actori! Ei, dintre cei mai talentati, mai proaspeti si mai uniti. Felicitari Bogdan Dumitrescu, felicitari trupei si multa putere de munca va doresc.

Va invit si pe voi sa va bucurati de un spectacol de improvizatie, unic, interactiv, un demers artistic nascut "la minut" cu materialul clientului...Asa cum este clientul acum.

Multumesc Bogdan Dumitrescu!
Pentru conformitate: