4 oct. 2008

Bine ai venit Catalin!




Intai i-am vazut ochii si vesnicul zambet de pe chip. Aproape ca nu i se dezlipeste de acolo nici cand este furios. Caci este furios si tanar. Cumplit de tanar si de talentat.

In nebunia acelui proiect unde ne-am intalnit, am stiut imediat ca este unul din Neam. Se postase masiv ocupand ca si mine jumatate din cabina de costume a unei pseudofirme de productie esuata lamentabil sub numele de "tandem film", cu tot cu zambetul lui si acel...nu's cum sa ii zic pe nume...dorinta de a explora, de a cunoaste, de a a parcurge experiente vii si adevarate, dar totusi calculat si atent la detali.

Nu asteapta sa termini fraza ca si pornit la actiune, lasandu-te sa te minunezi singur de viteza ce o poate imprima corpului sau. Acesta viteza de actiune ii sunt si prieten si dusman, intr-un ciudat amalgam greu de manageriat de proprile sperante si asteptari. Aceasta viteza de actiune nu l-a lasat sa astepte terminarea facultatii, este inca student, ca sa ii conduca pasii spre celebritate!


Sunt multi actori care si-ar dori in portofoliu atatea aparitii publice, cate a realizat cu talent si umor, tanarul student al Maiei. Ca joaca fotbal in echipa antrenata de Vladoiu la TV, ca este Bobo Chiriac de la Prima TV, sau luptatorul de wrestling (pe rotile!!!) din reclama Don Cafe, ati vazut cu totii. Toate palesc insa in fata starii de lumina interioara ce il caluzeste.

Intelege, simte, decantand cu grija si punand umarul la greu, in locuri de care unii nici nu stiu ca mai exista sub soare. Alearga sutinut intre urbea natala si capitala, intre plaja din satul de pescari si platourile televiziunilor, avand o armata de oameni de care are grija. De la montat Windows-uri, la ora la care le ajunge trenul in gara, are toate calitatile unui viitor lider. Se intretine si intretine pe altii ca un barbat adevarat

Simte fara sa apuci sa rostesti cuvinte. Formulele de politete "Doamna, domnule, buna ziua, va multumesc", i-au fost implantate odata pentru totdeauna.
De anul acesta, viteza lui de a cunoaste, l-a adus si in lumea mea. S-a alaturat echipei noastre, firesc si elegant, acoperind o zona de actiune extrem de mare.

Este actor dar si asistent de productie, expert IT & GSM, traducator din limba engleza, consultant tehnic, om de teren si de actiune (am scos impreuna 35 de copii la mare din furtuna de asta vara) este un teribil consumator de muzica de calitate, stie sa aibe un zambet si o vorba buna in plin dezastru tehnic si psihic, este de o generozitate si de o politete ce ii asigura un confort moral fascinant.

De o forta interioara ce isi are originile in temeinicele sale experiente culturale, inzestrat cu un suflet cald si mare ce va reusi sa dezghete generatia sa in lupta de a gasi Calea; la cei numai 21 de ani ai sai Catalin Ionut Stelian din Fetesti, a inceput sa isi anunte numele in marele Neam al Oamenilor!

Un comentariu:

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.