29 oct. 2008

Din nou despre distrugatori (part. 2)


Asa arata dealul Patriarhiei Romane in dimineata zilei de 26 oct. 2008. Ce ziceti ce fain e amplasat peretele de monitoare pe led-uri. In fata nu are decat un fundal de plastic alb, o ghereta de ce o fi...ca nu am inteles, o statuie si 1 km fata de cei ce il pot privi din fata. Ei?

Si poporul ce dupa 18 ani de libertate, continua sa stea la cozi...


Oamenii se rugau pe strada, in plin trafic, parand niste habotinici printre tiganii ce pandeau calm, ca victima sa poata fi hacuita...

Pana atunci fumau relaxati...

Avalansa de amputati, nefericiti fara case, mame, noroc... altfel o armata bine organizata si gata de atac!

Si iar fumatorii din multime....


Si asa a fost toata ziua si apoi toata noaptea...

Iar ei cantau pe "leduri" mandrii nevoie mare, facandu-se ca nu e asa...

Desi oamenii cadeau pe strada, doborati de frig, oboseala si de dragostea organizatoriilor...

Schele de pe catedrala au fost doar mutate, caci nu? avem si televiziune proprie...si pe ce sa stea operatorul, saracul...


Si copii cumparau de la "vanzatorii ambulanti" plastice colorate , precum triburile amerindiene colonizate, iar maicile si calugarii ce muncisera un an ca sa ajunga aici, se retrasesera...modest, simplu si etern.

2 comentarii:

  1. Cam amare comentarii, desi contin mult adevar. Sa me mangaiem cu gandul ca suntem totusi pe drumul cel bun, avand in vedere ca tot mai multa lume vine in pelerinaje, an de an, si la Iasi si la Bucuresti sau la Nicula, poate si organizarea va fi tot mai buna; sa ramanem cu bucuria imensa de a fi un pic mai aproape de sfinti.....Si, cu cat e nevointa mai mare, cu atat si folosul e mai bun, nu? Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare la fel ca in fiecare an ... aceleasi atitudine musulmana , aceiasi oameni murdari sefleteste si trupeste care se inghesuie ( in cazul in care nu rup randurile de jandarmi) , dorm in strada , se mictioneaza prin boschetii din jur - totul - pentru 1 litru de apa sfintita ( pastrata la pet) sau o privire aruncata unor moaste.
    Toata chestia asta se numeste TIGANIE si este de un primitivism extrem.
    Mentalitate - daca dorm pe asfalt si ma bat pentru doza de aghiasma , cineva de sus o sa se uite la mine cu blandete ! Oare ?

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.