6 sept. 2008

Lelita Saftita

Pentru ca sunt atitia oameni care mi-au cerut sa asculte "Lelita" orchestrata, pentru intalnirea extraordinara cu cei 35 de moldoveni din vara aceasta, pentru despartirea de cei pe care i-am iubit poate prea mult si care au renuntat la lupta preferand sa distruga, pentru ca acest cantec merita sa fie cunoscut, atat pentru parfumul ce il poarta, dar mai ales pentru incarcatura colosala de emotie pe care a produs-o ori de cate ori am canta-o in orice context m-am aflat, iata acum in cu totul alta distributie, un cantec pe care sigur trebuia sa il intalnesc.

Moare cate putin cine-si distruge dragostea; cine nu se lasa ajutat. Moare cate putin cine-si petrece zilele plangandu-si de mila si detestand ploaia care nu mai inceteaza.
Moare cate putin cine abandoneaza un proiect inainte de a-l fi inceput; cine nu intreaba de frica sa nu se faca de ras si cine nu raspunde chiar daca cunoaste intrebarea.
Evitam moartea cate putin, amintindu-ne intotdeauna ca "a fi viu" cere un efort mult mai mare decat simplul fapt de a respira. Doar rabdarea cuminte ne va face sa cucerim o fericire splendida...

Lelita Saftita - muzica si versurile Anton Pann.
Imprimare realizata in anul 2008 impreuna cu:
Oana Benko - Voce
Adrian Georgescu - Voce
Alin Copceag - Voce
Cristian Nica - Voce
Daniel Pop - Percutie
Nica Laura - Vioara
Zoltan Dosa - Contrabas
Sofian Miron - Clarinet
Andra Stanciu - Chitara
Orchestrator si aranjor: Constantin Raileanu



11 comentarii:

  1. Foarte frumos!
    Felicitari!...suna extraordinar.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb...multumim.
    Intr-adevar cine nu are rabdare,pierde mult sau multe.

    RăspundețiȘtergere
  3. frumoasa varianta. insa vioara e lalaita rau de tot si nu are dinamica. clarinetul are stil de lautarie d'aia proasta si tempo-ul este la o rata mult prea mica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pt. Aurora: Multumesc, inca nu suna atat de extraordinar, insa...functionam si asta este cel mai important intr-o lume plina de "nefunctionali". Inca odata multumesc.
    Pt. Catalin: Ramane stabilit :))! Multumesc si eu!
    Pt. "Anonim": Sanatate si virtute! Ai sesizat exact, oare cum de reusesti mereu? Tantananana-tam-tam! De asta ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  5. parere despre ce?
    aia a fost parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum "anonimuleee" doar aia??? Cum? resusesti tu sa te abtii? Mai, "anonimuleee" mai. Ia sa vedem.

    RăspundețiȘtergere
  7. multumim (noi moldovenii) Razvan

    RăspundețiȘtergere
  8. vad ca esti trist...imi pare rau..vin eu iar cu nevoile mele superficiale si te intreb..melodia cu satul de pescari cine o canta sau cum se numeste mai exact? multumesc tot razvan

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu sunt atatd e trist incat sa nu iti pot raspunde Razvan. Melodia se numeste chiar asa: "Intr-un sat de pescari" si este a trupei Savoy, compozitor Marian Nistor

    RăspundețiȘtergere
  10. Victor multumesc ca ai pus melodia...chiar imi era dor de ea...noi moldovenii ne bucuram ca am avut parte de o vacanta asa frumoasa alaturi de tine si speram ca la anu mai facem una! te felicit pt toata activitatea ta! esti un om extraordinar.Se vede ca pui suflet in ceea ce faci si din ce in ce mai multi oameni te apreciaza si iti recunosc calitatile de mare artist! ~~>Andreea sau miki cum imi mai spuneai...

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.