sâmbătă, 6 septembrie 2008

Lelita Saftita

Pentru ca sunt atitia oameni care mi-au cerut sa asculte "Lelita" orchestrata, pentru intalnirea extraordinara cu cei 35 de moldoveni din vara aceasta, pentru despartirea de cei pe care i-am iubit poate prea mult si care au renuntat la lupta preferand sa distruga, pentru ca acest cantec merita sa fie cunoscut, atat pentru parfumul ce il poarta, dar mai ales pentru incarcatura colosala de emotie pe care a produs-o ori de cate ori am canta-o in orice context m-am aflat, iata acum in cu totul alta distributie, un cantec pe care sigur trebuia sa il intalnesc.

Moare cate putin cine-si distruge dragostea; cine nu se lasa ajutat. Moare cate putin cine-si petrece zilele plangandu-si de mila si detestand ploaia care nu mai inceteaza.
Moare cate putin cine abandoneaza un proiect inainte de a-l fi inceput; cine nu intreaba de frica sa nu se faca de ras si cine nu raspunde chiar daca cunoaste intrebarea.
Evitam moartea cate putin, amintindu-ne intotdeauna ca "a fi viu" cere un efort mult mai mare decat simplul fapt de a respira. Doar rabdarea cuminte ne va face sa cucerim o fericire splendida...

Lelita Saftita - muzica si versurile Anton Pann.
Imprimare realizata in anul 2008 impreuna cu:
Oana Benko - Voce
Adrian Georgescu - Voce
Alin Copceag - Voce
Cristian Nica - Voce
Daniel Pop - Percutie
Nica Laura - Vioara
Zoltan Dosa - Contrabas
Sofian Miron - Clarinet
Andra Stanciu - Chitara
Orchestrator si aranjor: Constantin Raileanu