9 sept. 2008

Un nene de-asta cu BMW mare a scos pistolul si a tras in mine


Actorul Dan Nutu: "Un nene de-asta cu BMW mare a scos pistolul si a tras in mine. S-a intamplat luni, cand veneam dinspre Pitesti spre Bucuresti. Am pus putina frana si s-a enervat, m-a depasit intre doua camioane", a declarat, pentru HotNews.ro, actorul Dan Nutu, protagonistul unui episod desprins parca din filme. Un alt sofer, nerabdator sa depaseasca autoturismul actorului, a tras asupra acestuia cu gloante oarbe. Chemati la fata locului, politistii l-au amendat pe soferul pistolar si i-au confiscat arma, un pistol de 9 mm cu gloante oarbe.

"Puteam sa mor de inima, daca eram un pic mai in varsta. Politistii i-au dat doar amenda; cam 2.000 de lei, nu stiu exact. A tot incercat sa ma depaseasca, avand masina mare si puternica. In cele din urma, m-a depasit intre doua camioane. Cand a tras, am zis ca mi-a gaurit masina, dar gloantele erau oarbe".

"Jos palaria fata de Politia romana. Au venit intr-un timp foarte scurt. Puteam sa o mai patesc o data daca nu veneau la timp", a incheiat marele actor.


de Alina Neagu HotNews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.