marți, 7 martie 2017

Maestrul


Exceptionalul spatiu cultural, scoala de fotografie, bun simt artistic si viata - fotomaniacu.blogspot.ro - devine de astazi o amintire... anunta public autorul sau.

Cine  nu a petrecut nopti in sir cu creionul si caietul de notite, scormonind pagina dupa pagina in informatiile si discutiile  de pe blogul-scoala sustinut neobosit de artistul Dinu Lazăr nu are cum sa inteleaga ce simt acum miile de oameni care au gasit aici oaza necesara dezvoltarii personale, schimbului de experiente dar mai ales informatiei corecte, selectionate si probate personal de autor inainte de a fi publicate.

O aventura unica si irepetabila !

Aceasta scoala pe langa site-ul www.fotografu.ro/, devenit si el amintire de curand, alaturi de cursurile de la Dalles si alte zeci de conferinte, intalniri si evenimente sustinute de inimosul artist devenit profesor pentru multi dintre noi, au marcat cu siguranta pe toti aceia ce au avut curiozitatea de a tasta pe orice motor de cautare, doua cuvinte:
Dinu Lazăr.

Restul...? Venea de la sine, asa cum a venit si la mine si poarta acelasi nume Dragoste ! Iar Dragostea razbate dincolo de orice tristeti, uitari sau nepasare. 

Si pentru toate maestre Dinu Lazăr, eu va multumesc !