24 feb. 2015

Vali, monitorul meu


Pentru ca este un adevarat om al muntelui, un profesionist si un impatimit al sportului, pentru ca iubeste oamenii si copiii in special, pentru ca nu se multumeste cu putin si are indrazneala de a reusi acolo unde multi merg pe principiul "lasa ca merge si asa", pentru credinta lui dovedita in fapte nu in vorbe sau marketing  iscusit, pentru devotamentul sau si o prietenie rara ce ne uneste de multi ani, pentru calitatiile pedagogice si zambetul sau ce alunga norii, pentru toate acestea si inca cateva ce nu pot fi rostite decat in ceas de taina, am urcat din nou munti pentru a il regasi pe tanarul meu prieten Valentin Radu.

Monitor de exceptie in ski, snowboard si mountain bike, instructor autorizat si membru in Asociatia Montorilor Profesionisti de Schi din Romania,  licentiat in studii economice, Valentin Radu este pe punctul de a deschide propria scoala de educatie montana si activitati turistice impreuna cu fratele sau Theodor Radu multiplu campion national de sanie si participant la Jocurile Olimice de iarna 2014.


Oamenii muntelui sunt speciali. Au o educatie fina, rabdarea si spiritul lor viu ii face sa emane o energie fantastica. Adulmeca aerul, fac prognoze exacte si...nu numai despre starea vremii... Depasesc agresivitatea si prostia asternandu-si un zambet larg pe fata te incurajeaza, fiind mereu acolo unde este nevoie de ei!

Valentin te va ajuta cu siguranta in orice situatie vei avea nevoie de el. Muntele este casa sa iar vantul de creasta il va duce cu siguranta acolo unde ii este harazit sa daruiasca munca, credinta si dragostea sa iar eu voi continua sa spun precum toti copiii de pe partie care il cunosc si iubesc:

 Vali este monitorul meu !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.