5 feb. 2013

Cascadorii

Bucuria intalnirii cu echipa de cascadori condusa de Razvan Puiu, stunt coordinator-ul poate cel mai cautat de echipele de filmare straine ce lucreaza in Romania, omul care a ridicat stacheta acestei meserii teribile din arta cinematografica. Profesionist adevarat, Razvan ne-a prezentat cu bucurie cate ceva din partea nevazuta a vietii de cascador. Asa am avut sansa sa cunosc pe tanarul cascador Catalin Mancafa, pe Mihai Iliescu cascador dar si maestrul emerit al sportului la bob, omul care la numai 34 de ani este multi campion national, participat la Olimpiada de la Torino dar si unul dintre cei trei eroi ai marsului de 500 de km realizat in onoarea  parintelui primului batalion de vanatori de munte, generalul Virgil Badulescu.

Spectaculoasa a fost intalnirea cu cei trei cai-cascador Kron, Camil si Jean echipa perfecta ce reuseste sa te emotioneze profund, completand emotional tabloul unei zile unice petrecute in natura alaturi de cai si oameni frumosi, undeva prin Valea Argovei.














2 comentarii:

  1. Simbioza om cal - si invers - o minune!

    Sa aveti, alaturi de cei dragi, un 2013 pe masura asteptarilor si cu evenimente si povesti tot atat de frumoase/inspirate/inspiratoare/incantatoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mii de multumiri! Un an bun va doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.