15 sept. 2011

Eu, câinele.

Prin urmare intrăm în linie dreaptă cu o nouă premieră pe care o vom lansa în Clubul Prometheus în data de 23 septembrie. Un spectacol de teatru realizat după excepţionalul text "Buzunarul cu pâine" al lui Matei Vişniec, în regia unui om tare drag sufletului meu, un artist de excepţie ce a ştiut să ne unească şi să ne conducă cu har şi inteligenţă în pofida tuturor greutăţilor ce apar inevitabil într-o producţie independentă. Adrian Berinde semnează regia de scenă, iar alături de subsemnatul, spectacolul lansează şi o tânăra actriţă, pe Cristina Pleşa absolventă a primei clase de actorie a profesoarei Maia Morgenstern.


Ca să citez din caietul program al spectacolului: “Eu, câinele” este un spectacol manifest, un tur de forţă prin conştiinţa omului modern, o privire lucidă, surprinzătoare, agresivă şi tandră totodată, în faţa căreia orice spectator onest va râde cu lacrimi şi va lacrima, zâmbind.

Mulţumesc pentru fotografii lui Cătălin Stelian, aveţi mai jos în avanpremieră un cadru de la repetiţiile generale şi sper să ne revedem cu ajutorul lui Dumnezeu, vineri 23 septembrie în Clubul Prometheus din Bucureşti.


Fotografie realizată de Cătălin Stelian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.