1 aug. 2011

Netrebko.

Artistul care a spart graniţe, a împins dincolo de orice dogmă arta spectacolului liric, frumuseţea operei mondiale, omul care a schimbat complet imaginea cântăreţei de operă.

Sigur că nu este interesantă pentru media românească ce aduce laolată în festivaluri gen "Folk You" laolată şi de-a valma: Puya cu Iris şi Şeicaru...dar poate îţi răspunde măcar parţial la întrebarea...ce se mai poate face?


Anna Netrebko, la 35 de ani, o rusoaică aprigă ce a revoluţionat prin talent şi voinţă, întreaga mişcare lirică a lumii.

Un comentariu:

  1. Am descoperit-o pe Anna Netrebko in urma cu trei ani si, de atunci pana azi, sunt un fan inrait al vocii ei. Cred ca are o voce mult mai lirica decat a Angelei Gheorghiu si ca este un artist desavarsit.
    Te invit, in afara de videoclipurile cu Anna Netrebko, sa urmaresti si o interpretare exceptionala a ariei O mio babbino carro, realizata de soprana din Brazilia - Carmen Monarcha. Exista o interpretare pe youtube si chiar pe blogul meu, intr-un spectacol in Italia, la Cortona, in urma careia oamenii plang de fericire.
    Numai bine Victor.

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.