17 iun. 2011

În amurg.


La sfat de taină cu cei ce sprijină proiectul "Micul Artist - 2 Mai", departe de televizor şi zgură, cu calcan, rapane şi ceva hamsii, aproape de marea cea mare şi de obiectivele pe care ni le-am propus. Cîteva zile şi pornim într-o nouă expediţie.

Vom lucra pe ateliere, ne vom juca pe plajă şi în cocheta locaţie ce este pregătită să ne primească, vom teologhisi cu inimosul părinte Laurenţiu din micul sat de pescari şi vom porni în excursii către Dervent, Peştera Sfîntului Andrei, Adamclisi şi alte locuri minunate ce ne aşteaptă. În amurg vom aprinde un foc de tabără pe plajă, cântând şi la chitară împreună cu cei ce ne vor urma în a 3-a ediţie a Taberei de creaţie "Micul Artist"

Fotografie de Iuliana Dumitru

7 comentarii:

  1. Poate ne vedem si noi, intr-una dintre seri, la cantarea din jurul focului. Nu de alta, dar trebuie sa ma tin de promisiune si sa iti cant melodia aceea simpla aromana.
    Te sun saptamana viitoare cand ajungi la pensiunea din 2 Mai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos ! Iar calcanul şi hamsiile... Hmmm ce poftă mi-aţi făcut !
    Mult succes !

    RăspundețiȘtergere
  3. salutare dragilor!am lipsit ceva vreme dar daca tot sunteti la mare mergeti si la Sf.Casian! Parintele Iustin Petre va primeste cu bratele deschise!!!sunati-l ca ii plac artistii!!!
    nr meu de telefon este 0763622117
    toate cele bune si distractie placuta
    pupici tuturor

    RăspundețiȘtergere
  4. @Diana:Multumim de sugestie. Din pacate avem un program destul de riguros, organizat pe zile si obiective. Daca sugestia aparea un pic mai devreme cu siguranta incercam. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  5. da...asa este.eu sunt ff ocupata cu examenele de capacitate si bac.daca intram mai din timp pe blog poate ca as fi dat o sugestie mult mai buna decat asta.oricum de la dervent si sf.andrei nu e mult de mers pana la casian.puteti trece pe la capidava-unde aveti un muzeu interesant si cheile dobogei.va las si nr.dragului de parinte sa il aveti pentru orice eventualitate.si daca ajungeti sa ma sunati sa va organizam o primire frumoasa!(ca asa merita oamenii deosebiti si frumosi la suflet)
    cu drag si urari de bine,
    diana
    p.s
    nr parintelui Iustin Petre
    0734/419416
    nu va descurajati daca nu raspunde.este extrem de ocupat asa ca insistati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunteti extrem de amabila, dna. Diana, multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.