12 dec. 2010

Între ai tăi, acasă.


Astăzi un spectacol afară, cu un public cald şi deschis. Oaspeţi ai Teatrului Masca am fost bucuroşi să descoperim un loc plin de frumos, de dragoste pentru Arta Spectacolului. Un loc ales, unde un actor nu avea cum să nu vibreze.  Am fost după mulţi ani, din nou acasă, între ai mei şi asta am simţit-o în toţi cei care m-au înţeles şi m-au ajutat să mă întorc.

Cu inima plină de bucurie, cu gândul la ei şi la bunul Dumnezeu, am lăsat frigul să mă cuprindă pentru a nu uita niciodată cât de greu este fără ai tăi. Apoi, într-o alchimie ciudată, ce numai celor care au traversat deşertul le este cunoscută, am recompus împreună cu colegii mei, CEATA lu' VURTEJANU.

Pentru că astăzi noi am păşit într-o altă etapă. Ne-au transmis-o prin aplauze, prin chemarea la bis şi inima caldă cu care ne-au primit toţi cei care au sărbătorit bucuria, uriaşa bucurie de a fi între ai tăi, acasă.

Fotografie de Irina Tomaşu 

4 comentarii:

  1. Vă citesc de mult blogul, chiar dacă nu am comentat. Am admirat, şi-atît.
    Voi veni pe 21 decembrie să vă şi văd, nepoţeii mei fiind elevi la acea şcoală. Mult succes !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos intregul moment de ieri. Este admirabil ce faceti si voi, ca "ceata", dar si Teatrul Masca. Multumim si noi pentru niste momente calde, vesele, traite in mod civilizat si cu suflet deschis.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Matilda: Va multumesc si sper sa ne cunoastem pe 21 decembrie:)

    @Ania: Multumesc Ania, speram sa va mai avem oaspete si la urmatoarele spectacole.

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.