14 dec. 2010

Despre toate, la timpul lor.


Îmi fac o datorie de onoare de a aduce CEATA lu' VURTEJANU către cei mici, către viitor şi asta încă de pe vreme când nu eram căutaţi şi invitaţi să susţinem spectacole ample pe scene profesioniste. Pentru că acest proiect are şi o latură educaţională şi pentru că eu cred cu tărie că de la cei mici trebuie început. Cu ei trebuie pus început bun, deschisă o cale nouă.

La invitaţia inimoasei doamnei director profesor Veronica Nicolae fără de care multe din proiectele pe care le-am realizat în ultimii 4 ani împreună cu compania V.S.U. nu ar fi fost decât alte idei şi schiţe  adăpostite doar de inima mea, vom prezenta Se Întâmplă de Crăciun ! în data de 16 decembrie în incinta şcoliilor 173 şi 175 din strada Lainici, sector 1 Bucureşti, începând cu orele 11.00. Apoi cu ajutorul lui Dumnezeu vom porni pe 18 decembrie către spectacolul de la Braşov, unde vom fi prezenţi pe scena amplasată în Piaţa Sfatului, începând cu orele 15.00.

Ne vom reîntoarce pentru a susţine în data de 19 decembrie orele 12.30 un ultim concert pe scena amplasată la metrou Piaţa Unirii de Teatrul Masca organizatorul evenimentului "Oraşul de sub Oraş". Apoi vom urca spectacolul nostru pe scena Teatrului Naţional Bucureşti pe data de 23 decembrie, continuând seria spectacolelor în parcul Cişmigiu, pe scenă şcolii 179 din sectorul 1, Bucureşti apoi la Biserica Sfânta Parascheva, dar despre toate, la timpul lor. Să ne revedem sănătoşi !

Fotografie realizată de Irina Tomaşu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.