8 dec. 2010

Dacă crezi.

Trei Crai de la Răsărit,
Spre Stea au călătorit...


Dacă Crezi, atunci ne vom întâlni şi în această iarnă...

Fotografie realizată de Dinu Lazăr.

Un comentariu:

  1. Cred că este nevoie, mai mult decât oricând, de muzică, de artă, de emoție profund simțită și egal exprimată, de iertare, de iubire și credința!
    Cred, în aceeași măsură, că este nevoie de cultură pentru a anihila circul cotidian pe care îl primim până la saturație și veleitarismul afișat ostentativ, iar demersul dumneavoastră de a întinde spre oameni stropi de artă și spirit,de lângă ei sau din mijlocul lor, este lăudabil.
    Din păcate, cred că nu ne vom întalni(ca spectator) in niciunul din locurile unde Ceata va oferi, in iarnă, o rază de căldură născută din talent și pasiune, deși mi-as fi dorit să vă pot asculta și să vă văd, cu atât mai mult cu cât in Ceata există un om, pe care amintirea îl regăsește intr-o promisiune de prietenie durabilă rămasă suspendată intr-o perlă de timp.
    Cred insa că, peste distanțe, timp și relativele absențe, multi dintre noi ne vom întâlni gândurile într-o tăcută mărturisire de credință, în sensibilitatea și nostalgiile pe care apropierea Craciunului le trezește în noi.
    Să vă împliniți drumul prin Credință, Nădejde și Dragoste!

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.