7 dec. 2010

Cei nevăzuţi.


Fără ei, fără oamenii nevăzuţi de marele public spectacolul nu poate exista. Tehnicienii sunt partea invizibilă a mecanismului complex pe care actorul îşi poate susţine partitura. El este cel care vede şi creează alături de regizor, fundaţia casei. El este primul care soseşte şi ultimul care pleacă. El este artera prin care inima trimite şuvoaie de viaţă publicului.

Adeseori uitat, marginalizat nu uită să îţi zâmbească, să te încurajeze sau să tacă blând şi înţelegător când furios tropăi nemulţumit de una, de alta. Oameni ca şi tine, dornici să atingă toate ţintele propuse cu luni în urmă în faza când spectacolul este doar o schiţă fără viaţă pe un colţ de hârtie, suferă şi se bucură la fel de tare precum artistul ce năzuros de cele mai multe ori, nemulţumit, veşnic nemulţumit bombăne pufnind în culise.

Echipa de producţie V.S.U. ceea care realizează şi backstage-ul pentru spectacolul "Se Întâmplă de Crăciun" intră în al 5 an de existenţă cu fruntea sus. Eveniment după eveniment, spectacol după spectacol, filmări, activităţi de studio, instalaţii scenotehnice şi câte şi mai câte construcţii necesare Artei Spectacolului, aceşti oameni minunaţi le fac posibile datorită muncii şi jertfei lor.

Condusă de multimedia artist-ul Sebastian Plămădeală echipa VURTEJANU STAGE UNIT îl are ca tehnician de scenă pe Sorin Păun şi ca backstage asistent pe Irina Tomaşu. Oameni tineri şi dornici de a se perfecţiona, vă va surpinde că nici unul nu este trecut de 25 de ani, demonstrând că generaţia tânără poate şi vrea. Dar trebuie ajutată şi stimulată. Le mulţumesc pentru toate eforturile lor şi sper că atunci când veţi aplauda CEATA lu' VURTEJANU în această iarnă, să vă îndreptaţi gândul şi către ei, cei nevăzuţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.