4 oct. 2010

After School V.S.U.


Studioul V.S.U. îşi deschide porţile pentru cei ce vor să înveţe. Te invităm să participi la cursurile şi workshop-urile pe care compania noastră le susţine în Bucureşti, începând cu data de 10 octombrie 2010.

CURSURI DE ACTORIE 

Sunt conduse de absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti precum şi de actori profesionişti, profesori de canto şi vorbire, folosind tehnici de actorie, impostaţie vocală şi antrenamentul expresiei corporale. Cursanţii pot fi amatori, profesionişti sau studenţi. Pregătirea cursanţilor se face în trei secţiuni: 

Cursuri Actorie copii - cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, grupele se vor stabili în funcţie de vârstă şi grad de dificultate.

Cursuri Actorie adulţi - cu vârste cuprinse între 18 şi 45 ani.

Cursuri Actorie individual - cei care doresc o carieră în domeniul artistic şi vor să urmeze cursurile unei facultăţi de profil pot găsi la Studioul VS.U. asistenţă pentru pregătirea examenului de admitere, a probelor practice specifice şi a repertoriului de examen.

Arta Actorului
– mijloace de expresie, repertoriu: poezia, fabula, povestirea, monologul, scena, piesa de teatru

Improvizaţie Scenică – modalitatea practică de trecere de la realitatea concretă la realitatea imaginară.

Istoria Teatrului – tipuri de teatru, structură şi funcţionare

Arta şi Tehnica vorbirii – dicţie, respiraţie, registre vocale

Cursurile cuprind şi lecţii de mişcare scenică, antrenamentul expresiei corporale, noţiuni de canto şi dans.


De asemenea, există disponibil concept de lucru pentru şedinţe personalizate, coaching şi team-building.


CURSURI DE CHITARĂ

Se primesc persoane cu vârsta cuprinsă între 10 şi 40 ani. Materia predată este folk, country, blues pentru chitara acustică şi rock pentru chitara electrică (numai pentru cei avansaţi). Pregătirea cursanţilor se face în două secţiuni:

Curs copii - cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani

Curs adulţi - cu vârste cuprinse între 18 şi 45 ani.

Şedinţa durează o oră şi jumătate şi se face cu o grupă de chitarişti (maxim 3) aflaţi la acelaşi nivel de pregătire. În cadrul cursului de chitară se predau şi noţiuni
 de canto, teorie muzicală şi solfegiu.


Toate cursurile au loc la - Studioul V.S.U. - str. Pavlov, nr. 2-4 (Metrou Calea Griviţei) sectorul 1, Bucureşti. Înscrierile se fac la telefon: 0722.414.972 sau la:  victorvurtejanu@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.