28 apr. 2010

Ştiţi ?

Ştiţi cât câştigă un actor profesionist de vârstă medie (cca. 40 de ani), absolvent al unei facultăţi de specialitate (la stat), cu examen de licenţă susţinut, angajat al unui mare teatru de stat (ex. T.N.B.) cu cel puţin cinci ani (vechime) de muncă specifică (antrenament corporal, vocal, repetiţii, spectacole, casting, etc.) ?

4 comentarii:

  1. Domne, in fiecare zi pleaca un rapid la Viena, si mai e unu` la Paris, si tot asa.
    Nu mai trebuie stat aciulea ca nu se mai poate.
    SI raul e doar la inceput.
    Pina la urma, cine ramine, e lenes, incapabil, poet sau visator.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maestre Lazar am prins sugestia dumneavoastra cu "afara" mai demult.Am mai spus ca eu am jumatate de familie in Suedia si ca si eu am trait "afara"...insa eu nu sunt un fugar, dupa cum nici idiot sau incapabil nu ma simt.

    Si nu ma plang. Intreb, sperand sa primesc raspunsuri. daca nu le primesc, incep sa le caut singur, luptand.

    Aici este locul meu, ma simt bine in el, intre ai mei. Si eu cred ca va fi mai rau, de aceea caut parteneriate. impreuna suntem mai puternici. Teoria aia cu "varfurile" rasarite unul cate unul a cam esuat, nu credeti ca am putea face mai multe impreuna?

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum nu cred ca un actor castiga legal intr-un an cat castiga ... de ex. un oarecare lefegiu intr-o comisie de licitatie de ban public pt. sa zicem amenajarea sau modernizarea a 2 km de drum judetean sau comunal ...numai la o licitatie !

    RăspundețiȘtergere
  4. Se stie ca actorii nu castiga exagerat,mai ales aici!Dar tot ce joaca ,joaca din suflet ,fac cu daruire,au curajul sa-si dezvaluie sentimentele in fata spectatorilor!Din pacate, actorii nu sunt foarte apreciati pentru ca isi deschid inimile in fata noastra,a oamenilor obisnuiti,care iubesc ce e frumos!Cel mai important e ca fiecare actor sa fie implinit sufleteste si sa se bucure de tot ce i se ofera in viata, de fiecare rol, de fiecare zambet....!

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.