9 dec. 2009

Vurtejanu Stage Unit in decembrie 2009

Ei iata-ne si in decembrie cel ce parea atat de indepartat, vorba Iulianei, cand priveam delfinii ce ma cheama in fiecare an pe plaja din satul de pescari. Despre Iulia sper sa reusesc sa va povestesc cat de curand, mai ales ca am selectat si cateva fotografii faine cu ea. Iuliana, sau fata lu' Gelu, desi pentru multi nu mai este un secret, este sefa "Rezervatiei" noastre. Ne-a primit pe toti pe plaja ei, acolo in satul unde s-a nascut si ne ocroteste an de an, cu caldura si dragoste.

Si pentru iarna lui decembrie 2009 cu ajutorul lui Dumnezeu, cu efortul echipelor coordonate de actrita Gabriela Ionita, dna.Roxana Ogrendil - INSIGNIA SRL, dna.Liana Sega - O.N.B. si dl.Sebastian Plamadeala - UNATC ce s-au reuni intr-un efort extraordinar, am reusit sa creeam urmatoarele evenimente si spectacole, unde speram sa ne intalnim cu voi, cu prietenii si copii vostrii. Astfel in data de:

11 Decembrie - "Poveste de Craciun" - UNATC Bucuresti - coordonator dl.Sebastian Plamadeala


12 Decembrie - Spectacolul pentru copii "Poveste de Iarna" - Centrul Comercial Cora Pantelimon - coordonator Roxana Ogrendil si actrita Gabriela Ionita.


13 Decembrie - Karaoke - Centrul Comercial Cora Pantelimon - coordonator dna.Roxana Ogrendil si actrita Gabriela Ionita.

15 Decembrie - Spectacolul pentru copii "Poveste de Iarna" - Centrul Comercial Otopeni - coordonator actrita Gabriela Ionita.

16 Decembrie - "Vine Mos Craciun" la Opera Nationala Bucuresti - coordonator dna.Liana Sega (reprogramat pentru 19 Decembrie)

18 Decembrie - "Vine Mos Craciun" la Ministerul Culturii - coordonator dna.Liana Sega.

26 Decembrie - "Poveste cu Prietenii" sediul VSU - eveniment privat.

31 Decembrie - "Maratonul Operei" - Opera Nationala Bucuresti - coordonator dna.Liana Sega

Aceste date sunt certe. Mai sunt discutii si pentru alte evenimente si spectacole. In masura in care ele se vor concretiza, va voi tine la curent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.