vineri, 18 decembrie 2009

Si v-am spus “Povestea de Craciun” asa - part.1

Iata-ne dupa acest minunat eveniment, inca in viata, dupa cateva zile de foc continuu, dar mai ales dupa o experienta de neuitat. Doresc sa multumesc si eu tuturor celor care au participat dar mai ales celor care ne-au ajutat sa il realizam:

Domnilor Profesori, domnilor Decani si domnului Rector al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica.

Studentilor UNATC, care s-au comportat exceptional, facand fata oboselii, luptand pentru a da ce este mai bun din ei pentru acest eveniment. Ei au invatat sa fie pe rand masinisti, butaforisti, recuziteri, regizori de sunet, oameni de backstage.

Multumim “Şuricatelor” si anume: Eliza Pauna, Dan Codreanu, Monica Alexandrescu, Viorela Diac pentru show-ul fantastic oferit copiiilor de la Asociatia “Sf Ana”, care s-au bucurat enorm de vizita si donatiile participantilor la eveniment.

Multumesc echipei V.S.U. formate din tehnicianul Sorin Paun si proaspatului nostru membru intrat direct "in foc", actorul Catalin Coman.

Nu in ultimul rand celui care a fost varful de lance in a organiza, si a conduce, facand fata tuturor presiunilor pe care le-a cerut acest eveniment, lui Sebastian Plamadeala, de acum si student al UNATC.

Pentru a va face o idee despre ce am reusit sa facem impreuna in aceste zile ale lui decembrie 2009, am postat cateva materiale “making of” din culisele povestii noastre de Craciun. La Multi Ani tuturor!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.