15 dec. 2009

Razboiul nevazut.

Lumea actuala este un camp deschis de lupta. O lupta nevazuta intre Bine si Rau, daca vreti sa-i spunem asa. Va intrebati daca cineva se joaca cu mintea noastra. Toata lumea se joaca cu mintea noastra. Incepand cu societatile secrete care incearca sa obtina o cale de a manipula omul de la distanta, fara interventie directa si pana la lupta din astral. Poate pare straniu, dar acea lupta se duce intre Trecut si Prezent. Spiritual lupta s-a terminat, ceea ce se duce acum insa este o lupta in plan fizic, in care Raul incearca sa smulga o parte cat mai mare din Viitor.

De ce spun ca lupta este cumplita? Pentru ca spiritele aflate in corpuri fizice nu constientizeaza ceea ce se intampla. Lupta se duce la nivel de senzatii: iubire, ura, teama, furie, foame etc. Iar omul are impresia ca ceea ce simte el este ceva normal, care se intampla cotidian. S-a ajuns la razboi pe calea undelor. Si nu ma refer la cuvintele rostite la radio, ci despre amplificarea si distorsionarea undelor emise in asa fel incat sa afecteze undele cerebrale ale omului si sa-i induca o anumita stare: somnolenta, dureri de cap, plictiseala, lehamite, furie, nepasare si mai ales lipsa de credinta...

Cum puteti lupta in plan fizic cu toate astea? Ar fi stiut stramosii nostrii, dacii, care puteau sa-si paraseasca trupurile fizice si sa iasa in astral. De aia dacii nu se temeau de moarte, pentru ca parasindu-si corpul fizic intelegeau esenta spiritului. Intariti-va in spirit. Prin credinta si mai ales prin fapte bune. Ele sunt cele care ne vor deosebi in timp de ceilalti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.