29 dec. 2009

Suna-ma si vin!


Iata-ne in linie dreapta! Astazi am primit confirmarea ca toate biletele si invitatiile pentru evenimentul "MARATONUL OPEREI" organizat de OPERA NAŢIONALĂ BUCUREŞTI – în care VURTEJANU STAGE UNIT s-a implicat cu întreaga pricepere -, s-au epuizat! Desi au fost puse în vânzare 320 de locuri, nu mai exista nici un bilet nevandut!

Asadar, acest eveniment aduce laolata, in noaptea Revelionului echipele O.N.B. şi V.S.U, artistii ce vor urca pe scena, invitati V.I.P., invitati media, parteneri. Echipe tehnice de electricieni, recuziteri, parcare, catering & bar, echipele de pirotehnie si efecte speciale, echipele de interventii ale unitatilor de pompieri, salvare, si alţi cativa, care acum imi scapa. Ce mai... veselia multa cere organizare deosebita si o imensa raspundere.

De ce ?

De ce...ce ?

- De ce nu dormi tu noaptea, Victor ?

Pentru ca ma gandesc la toate astea si la inca cateva ! Iar cel mai nou fior il am, cand vad cat rau pot face, doar 150 de carne de porc infestata cu "diverse", unui numar atat de mare de oameni dornici, fie sa se simta bine, fie sa munceasca, in ultima noapte a anului 2009.Mai ca imi vine sa ma intreb ca Mama:

"Bineee, inteleg! Dar veeezi...daca ma ascultai tu cand erai mic ? Eu iti spuneam mereu sa te faci orice altceva decat actor! (si ramificatile moderne de rigoare). Tu nimic ! Una si buna ! Apoi te suparai, si-mi stateai bosumflat 3 zile! De ce nu ai vrut sa ma asculti ? Aaa ?!
Acu' casca bine ochii!!! Daca te incurci, suna-ma! Vin eu sa te ajut, cumva !"


Sa mai precizez ca Mama, cu ajutorul lui Dumnezeu, are acum 74 de ani ?

2 comentarii:

  1. ar fi fost dubios daca stiati mai din vreme :)
    Sfantul Vasile el Mare sa va miluiasca cu rugaciunile lui!

    La Multi Ani, Vurtejene!

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.