16 nov. 2009

Pilotii nu mor niciodata. Ei decoleaza si nu se mai intorc.

Dubla 1120 sau "Batrana Doamna". In spate se poate vedea o parte din celula de alarma si comanda de vanatoare.

Placa comemorativa instalata in fata supersonicului MIG 21 U-400, de familie, colegi si prieteni in memoria lui Doru, cazut tragic in anul 1989, cu cateva luni inainte de schimbarea regimului politic din Romania.

4 comentarii:

  1. Salutari,

    Ma bucur foarte tare sa vad interes in aviatie in general, iar in DD in special, ocupa un loc extrem de important in istoria noastra.

    Cat despre folosul imaginii, nefiind comercial, este laudabil si repet, ma bucura foarte mult.

    Ar fi insa atat de frumos ca pe viitor sa mentionam si sursa imaginii... Nu e nevoie de nici un acord prealabil, cu cat apare in mai multe locuri, poate mai deschidem niste minti tinere si mai agata cate o carte din biblioteca.

    Multam!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cody: Daca veti urmari articolele publicate in acest spatiu veti observa ca acolo majoritatea fotografiilor au postate numele celor care le-au realizat sau sursa de unde sunt preluate. Acolo unde nu apare nici o mentiune speciala,fotografiile respective sunt preluate din spatiul public,fiind imposibila identificarea autorului.

    Atentionarea dumneavoastra este inutila avand in vedere faptul ca fotografiile repective nu au o marca postata pe ele, un autor sau vreo mentiune din care sa reiasa numele autorului, cu atat mai mult ca cat articolul sau spatiul acestui blog nu au nici o directie comerciala.

    Sunt unul dintre cei care sustin drepturile intelectuale, D.A. si drepturile conexe ale autorilor si va sfatuiesc pe viitor sa procedati exact ca majoritatea autorilor ce posteaza in spatiul public, aplicand un watermark pe ceea ce doriti sa va reprezinte sau considerati ca va apartine.

    Va multumesc pentru interes.

    RăspundețiȘtergere
  3. Presimt ca o cearta dintre un actor si un inginer nu poate avea vreo logica sau vreun rezultat, chiar daca ne intalnim oarecum in domeniul creatiei, insa pot sa spun atat:

    Notiunea de "preluare de pe spatiu public" mi se pare aberanta de-a dreptul, nu exista asa ceva, iar adaugarea unui WM consider ca ar distruge-o.

    Efortul de a cerceta sursa unei imagini este mic, iar pentru a evita orice urma de indoiala, eu am publicat intotdeauna doar materialele proprii. Este ceea ce practic si recomand la randul meu.

    Sau altfel spus,

    Inspirata fie-va chitara, bai domnule!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai de ce sa ne certam...? De la "Bai domnule" ala? Fiti pe pace am auzit altele mai serioase...

    Cat despre restul sper sa ne fi lamurit.

    Merci de urare si de interes!

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.