23 sept. 2009

Hei d-le Primar!


Ma alatur si eu intrebarii puse de cei care cu generozitate si cu dragoste ma gazduiesc de peste trei ani de zile, Scoala nr.173 din Bucuresti condusa de inimoasa doamna director Veronica Nicolae, cu speranta ca poate voi veti face posibil un raspuns la intrebarea adresata autoritatilor ce iata si in acest caz sunt corijente...

Mult trambitatul primar Oprescu la fel de neputincios ca mai toti cei ce au ocupat scaunul acestei functii, desi si-a luat o serie de angajamente cu privire la stadiul de degradare al imobilului Scolii 173 din Bucuresti, este acum de negasit.

Va atasez adresa oficiala in care solicitam macar un raspuns la intrebarea lansata de cei 200 de elevi ai Scolii nr.173 "Eugen Barbu" din sectorul 1, Bucuresti.


MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII SI INOVARII
Scoala cu clasele I-VIII Nr.173 "Eugen Barbu"
Str. I.V. Pavlov Nr. 2-4, sector 1, Bucuresti
Tel/Fax 021.224.09.37
e-mail: scoala173eugenbarbu@yahoo.it


CATRE,
PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI
CABINETUL D-LUI PRIMAR GENERAL


Va reamintim ca anul scolar a inceput la data de 14 septembrie 2009.
Ne aflam in al patrulea an scolar cand suntem obligati sa ne desfasuram intreaga activitate in localul altei unitati scolare, cu toate implicatiile ce decurg din aceasta situatie si care se rasfrang mai ales asupra procesului de invatamant.
Aceasta stare de fapt se datoreaza exclusiv modului dezastruos in care institutia pe care o reprezentati a manageriat Programul de reabilitare a infrastructurii educationale finantat de BEI si PMB.
Precizam ca scoala noastra a fost inclusa in primul pachet al acestui program, (cele 11 scoli !) , lucrarile au inceput in iulie 2006 insa de doi ani au fost sistate.
In aceste conditii , numerosi parinti si-au transferat copiii la alte unitati de invatamant , ceea ce a condus la scaderea efectivelor de elevi pe unitate , comasari de clase si obligatia scolii de a solicita Consiliului Local al Sectorului 1 aprobare pentru functionare ca persoana juridica ( pentru a respecta art.7 (10) din Legea Invatamantului nr.84/1995 republicata, modificata si completata.
La sfarsitul lunii august 2008 , dumneavoastra personal , d-le Primar , ne-ati vizitat scoala si ne-ati asigurat ca dupa cinci luni vom putea sa ne mutam in localul nostru.
Mai precizam ca in data de 13.02.2009 v-am transmis o solicitare de intrevedere privind situatia scolii noastre , insa pana la aceasta data nu am primit nici un raspuns.
Fata de cele mai sus aratate, va rugam, d-le Primar sa ne precizati punctul dumneavoastra de vedere .

Cu deosebita consideratie,
Director,
Prof. Nicolae Veronica

2 comentarii:

  1. Stii si tu Victor ca nu se va intampla nimic...

    RăspundețiȘtergere
  2. Te salut Ender si bine ai venit si aici!

    Sunt dator sa incerc. Niciodata nu am putut sa fiu o "conserva" si de aceea ma deschid? Incerc, caut...nadajduiesc!

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.