11 mai 2009

Prospectii in Dobrogea






Cu sprijinul si generozitatea prietenului Calin Dumitrescu. Cu gandul cel bun al lui Seba, care a fost nevoit sa ramana in orasul gri, doar la monitorizarea expeditiei. Cu dragostea si jertfa partenerului Catalin Stelian, care a realizat fotografii, a facut si asistenta de productie, a fost si roady si actor, m-a gazduit si in casa natala si...multe, multe altele ce se vor regasi sunt convins de asta si in activitatea lui viitoare, asa cum inca de acum exista in exceptionala sa calitatea umana.

Avand cu noi scenariul fain scris de Alexe, am pornit singurei in lipsa de echipa (operator, documentarist, asistent de productie, sofer) sa facem o prospectie de zi si in zona Dobrogei.

Am poposit pe raul Borcea, apoi am coborat sub podurile de pe Dunare, am gasit drumul spre Manastirea Cocos si Pestera Sfantului Andrei, am aflat multe lucruri despre o zona pe care chiar daca o strabat des vara, am constatat ca nu stiu prea multe.

Curand sper sa gasesc forta de a aduna iar "CEATA" si de a porni in a realiza si acest plan pentru care deja, noi suntem gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.