5 dec. 2008

Noaptea cea mai importanta a anului


Ceea ce pentru unii poate deveni o poveste faina, pentru altii este doar o alta stire...o alta zi

Cert este ca pentru mine si oamenii mei - acum VURTEJANU STAGE UNIT sau simplu V.S.U. SRL - noaptea de 31 decembrie 2008 va insemna unul dintre cele mai ample evenimente in care ne vom implica activa, incercand sa demonstram priceperea si pregatirea noastra.

Ca producator independent, infiintand in anul 2003 - ATELIERUL ROMAN DE CULTURA - am inceput sa muncim si in zona de productii artistice. Evenimente, organizari de Concerte, Lansari, Sonorizari, Pyro & Scenotehnica. Acum vom continua activitatea, insa din cauza deciziei autoritatiilor de a rezerva cuvantul "Român" numai institutilor statului, titulatura A.R.C. sub care am functionat mai bine de cinci ani, a trebuit schimbata.

Mesajul functionarei ce mi-a inmanat decizia a fost laconic si "sadic" ranjit: "S-ar putea sa faceti ca Vantu' ala. Sa creada lumea ca sunteti statul roman sub titulatura asta. Si de-aia..."


Nu mai comentez. Merg mai departe. M-am saturat sa arat cu degetul la strambatatea lumi. De ceva vreme, caut solutii, caut Oameni, caut sa ma organizez, sa ma intaresc. Intr-un cuvant sa incerc sa ofer o alternativa intunericului si prostiei.

Da, voi fi atent ce imi doresc. Am fost sfatuit sa fac asta...S-ar putea sa se indeplineasca. Pe la sfarsitul verii prezentam aici spectacolul in aer liber "Promenada Operei Nationale".

Iaca ca mi se intampla! Voi participa activ impreuna cu echipa mea, la evenimentul-spectacol organizat de Opera Nationala Bucuresti, in noaptea poate cea mai importanta a anului. Oferta noastra de a produce si de a fi parte a acestui eveniment, prin idei si realizari proprii a fost acceptata ! Evenimentul
"Maratonul Operei Nationale Bucuresti - 2008" va avea si aportul echipei VSU S.R.L.

Nici nu am timp sa ma bucur. Ii multumesc lui Dumnezeu ca imi arata Calea, si ma rog lui sa ne ocroteasca. Caci vom avea nevoie.

Un eveniment in productia caruia sunt sunt implicati peste 200 de oameni - de la Artistii ce vor urca pe scena, Tehnicieni de Sunet, Tehnicieni de Lumini, Tehnicienii Pyro, Departamentele de Electrica, Garderoba - Plasatoare, Recuzita - Butaforie, Decor, Costume - Machiaj, Catering, Dj, Maestrul de Ceremonii, Echipa PR, Echipa de Securitate, Pompieri, Parcaree, Curatenie...samd; o armata intreaga, ce va trebui sa raspunda ca o echipa bine inchegata in fata celor peste 300 de spectatori, ce vor dori sa petreaca in - Maratonul Operei - din ultima noapte a lui 2008.


Mai am doar cateva zile pana la Repetitia Generala...

Sunt racit praf. Apoi inimioara mea urla si ea ca nu' s ce...Si vin vesti grele mai mereu. Radu S. a dat bir cu fugitii. Ender, Nelu, si Gabi se ascund in continuare...Catalin a reusit sa isi faca praf genunchii intr-un salt entuziast si probabil trebuie operat. Cristian e apasat de proiectul cu "Ceata lu' Vurtejanu", mai toata ziua sustinand auditii pt. instrumentisti...curand oare va trebui sa urmez sfatul, de a nu mai lucra cu prieteni si cunoscuti si sa pornesc sa angajez oamenii de la "Mica Publicitate" ca mai toti...?

In avanpremiera am sa postez si planul de productie pentru acest eveniment. Poate voi reusi sa am un feedback.

Cu Dumnezeu Inainte!

3 comentarii:

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.