5 dec. 2008

Program "Maratonul Operei Nationale Bucuresti"

Iata in avanpremiera programul festivitatilor din noaptea cea mai importanta a anului 2008.

EVENIMENT
: "MARATONUL OPEREI NATIONALE BUCURESTI"
DATA DESFASURARII: 31 decembrie 2008
ORGANIZATOR: - Opera Nationala Bucuresti - cu participarea - Vurtejanu Stage Unit -

PROGRAM:
ORA 17.30: "WELCOME DRINK" - Fiecare spectator va fi intampinat la intrare cu o cupa de sampanie.
ORA 18.00: "SPECTACOL" - "Vaduva vesela" de F. Lehar. Dirijor Cornel Trailescu
Cu: Irina Iordachescu, Mihnea Lamatic, Mihai Lazar, LEONTINA VADUVA, Teodor Ilincai, Ion Dimieru, Vlad Mirita, Vasile Chisiu, Adriana Alexandru, Radu Pintilie, Ruxandra Ispas, Paul Basacopol, MIHAI BISERICANU, Lucian Cioroianu
ORA 22.00: "MASA FESTIVA" - Fiecare spectator va fi indrumat in Foaierul Galben al Operei, pentru a ocupa un loc la masa sa. Inceputul mesei traditionale de Revelion.
ORA 0.00: "FOCUL DE ARTIFICII" - Incepand cu ora 23.45, fiecare spectator va fi invitat pe promenada din fata Operei, unde incepand cu ora 0 va putea admira un foc de artificii ce va dura aproximativ 25-30 de minute.
ORA 0.30: "INCEPEREA DANSULUI" - Intrati in incinta Operei, spectatorii vor putea sa aleaga intre a dansa in Foaierul de la parter sau a lua loc la masa sa.
ORA 2.00: "EXTRAGEREA MARELUI PREMIU" - Cu biletul pe care il va primi la intrare, spectatorii pot participa la extragerea unui Premiu expus de la inceputul Evenimentului sub bradul de Craciun.
ORELE 3.00 - 6.00: "CONCURS SI DANS" - Pe durata acestui interval se vor desfasura concursuri de Dans Clasic, precum si un program sustinut de un DJ profesionist.
ORA 6.00: "INCHIDEREA OFICIALA A EVENIMENTULUI".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.