26 nov. 2008

Filmari pe valea Tisitei

Zona cascada Putna
Peisaj selenar la Vulcanii Noroiosi
Catalin si mica noastra improvizatie pentru Panasonic
Manastirea Lepsa un loc unde veti fi intotdeauna bine veniti
Au vandut tot...acum si
Frumoasa vale a Putnei din balconul camerei noastre
Sfarsit de zi in valea Putnei, nici o legatura cu zona din Bucovina cu acelasi nume....

Nelutu, dl. Iulian si Victor la masa cu pastravi si vin fiert (de la dr. la stg.)
Interviul cu Maica Stareta de la Man. Lepsa
Filmari in pustietatea de la Marasesti ce candva a fost mandria Neamului Romanesc
Catalin si Victor in fata bravului "MAN" in dimineata plecarii spre casa...

Nici nu am terminat bine filmarile pentru seria "EROI" serie deschisa de documentarul despre viata si jertfa unui tanar pilot de vanatoare roman arestat si inchis 15 ani in cosmarul numit "Experimentul Pitesti", ca am si pornit spre Vrancea unde am reusit sa filmam cateva zone fantastice.

Iesind din Buzau am filmat rand pe rand Manastirile Ciolanu, Ratesti, Brazi, Lepsa, intrand in zona Vulcanilor Noroiosi, Cheile Tisitei, cascada Putna si terminand expeditia noastra cu cateva cadre trase in tristul monument de la Marasesti.

O tura grea avand in vedere oboseala acumalata in acest sfarsit de an, cu o echipa mica dar inimoasa, formata ad-hoc, care a reusit sa realizeze cateva interviuri faine, conturand un material video care sper sa ajute viitorului documentar pe care am de gand sa il realizez in aceasta poate ultima zona salbatica din tara.

Am dormit la singurul hotel din valea Putnei unde am mancat pastravi si am baut vin fiert (mai mult eu caci Catalin nu s-a impacat deloc cu ei) am calatorit cu "MAN-ul" domnului Iulian care a reusit sa faca fata vremii capricioase si traficului...vrancean si am reusit ca intr-o zi si jumatate sa acoperim tot ceea ce ne-am propus ca traseu si ca material video.

Camera a fost manuita rand pe rand de Catalin, care si de data asta a fost la inaltime, si de mine. Cu intentia de a va starnii curiozitatea despre o zona absolut necunoscuta circuitului turistic general dar acaparata deja de "salariatii mortii" cei care deja si-au plasat strategic vilele somptuase si jeep-urile in frumoasa vale a Putnei, abandonata si ea "istetilor" ca atatea obiective turistice ce puteau aduce bani, locuri de munca, popularitate si faima poporului roman, postez in avanpremiera cateva cadre inedite din filmarile echipei noastre pe Valea Tisitei in sfarsitul de noiembrie al lui 2008.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.