marți, 31 decembrie 2019

Nunta, cu multumiri!


Acum cateva ore am terminat nunta! :)
Pentru cei care sunt grabiti sau din pricini binecuvantate nu au rabdarea de a citi marturisirea mea, intr-un singur cuvant spun, multumesc!
Pe ceilalti, ii invit sa afle cate ceva din gandurile mele.
A fost ultima reprezentatie din aceasta stagiune a spectacolului "Nunta lui Krecinski" - regia Mihai Bendeac, in minunata scenografie realizata de Iuliana Vilsan, efecte speciale Vlad Grigorescu, muzica Carla's Dreams, soundtrack migalos si inaltator Mihnea Irimia, regia tehnica exceptionala Alina Barbu / Alexandru Solomon, la Teatrul de Comedie.

Sa tot fi fost vreo 30 de nunti anul acesta. Dar nu numarul lor este important. Fiecare a fost facuta cu daruire. Si ati simtit si voi asta. Nimic nu ar fi fost posibil insa fara initiativa, daruirea si spiritul celui care a crezut in noi si in izbanda acestui spectacol! Maestrul George Mihaita ne-a ocrotit ! Ne-a incurajat si a deschis calea, reusind minuni, acolo unde multi ar fi intors spatele, maraind apatic "prea scump", "prea mult" sau "nu am cum". Incredibil sau nu, maestrul George Mihaita, a avut cum! Cu recunostinta ii multumesc!

Alaturi ne-a stat si le multumesc public, tot departamentul administrativ al teatrului, reprezentat exemplar de domnul director adjunct, Victor Coman.
Multumesc înca o data în mod deosebit colegilor actori!
Mihai Bendeac - Ivan Antonici Raspluiev, cel care dincolo de actor si regizor al spectacolului, m-a adus în aceasta minunata distributie! 
Mihaela Teleoaca - Anna Antonovna, Gloria Gaitan - Lidocika, Liviu Pintileasa - Mihail Vasilici Krecinski, Vlad Dragulin - Feodor, Lucian Ionescu - Vladimir Dmitrici Nelkin, Marius Drogeanu - Petruska, Serban Georgevici - Scebnev / Nikanor Savici Beck, Matei Arvunescu - Tiska, Bogdan Ghitulescu - Comisarul de politie.

Am marcat cateva premiere importante si in aceasta stagiune. 
Un prim turneu la Galati, apoi la Ploiesti si Arad, lucru exceptional, avand in vedere anvergura logistica a spectacolului! 
Tot ca "nuntas", am zburat pentru prima data in viata si nu a fost tocmai de colo...  :)
Am cunoscut oameni minunati, devotati trup si suflet Artelor Spectacolului. Dumneavoastra nu ii vedeti. Ei trudesc in spatele reflectoarelor si nu primesc niciodata rasplata aplauzelor. Si totusi, seara de seara, sunt cu noi si cu dumneavoastra!

Desi sunt doar colaborator al Teatrului de Comedie, alaturi de colegii actori, echipa tehnica - departamentele de sunet - Vali Popescu, lumini, efecte speciale, regie tehnica, recuzita, tehnicieni scena, garderoba - Maria Speteanu, Lenus Pavel, machiaj - Mariana Chiritescu, Simona Dumitru, organizare spectacol - Anca Dragomir, Elisei Alisa, PR - Monica Similea, minunatele doamne plasatoare ce va intampina amabile si atente, echipele de paza si pompieri...toti intr-un cuvânt care nu ii poate cuprinde in adevarata lor valoare, m-au inconjurat cu multa caldura, oferindu-mi sentimentul ca sunt si eu o parte a minunatei familii a Teatrului de Comedie! Lor, acestor ingerii pazitori, le multumesc cu gratitudine!

Dezavuat sau recunoscut pe alocuri de critica de specialitate, "Nunta lui Krecinski" de la Teatrul de Comedie, este un spectacol gandit, creat si jucat cu multa dragoste, pentru dumneavostra. Va multumesc si va invit la nunta si anul 2020!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.