21 ian. 2019

Multumesc!



Dumnezeu lucreaza prin oameni. Inca odata am fost binecuvantat sa primesc puterea si iubirea Domnului, cand neputinta m-a incercat.

Din toata inima multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa depasesc cu bine o etapa dificila din activitatea profesionala. Pentru toata dragostea, atentia, promptitudinea si grija cu care m-au inconjurat, cuvintele sunt prea putine... 


Am putut sa urc pe scena si sa bucur, cat de putin, pe cei care au venit la spectacolele din 18 Ianuarie la Teatrul de Comedie si 19 ianuarie la Teatrul Principal, datorita: 


Doctor Călin CIONTU , Medic Primar - Medicina de Urgenta, Terapie Intensiva.
Doctor Teodor Viorel PANAZAN , Medic Specialist - Chirurgie Reparatorie.
Doctor Sorin PARASCA, Medic Primar - Chirurgie Plastica.
Personalului medical din garda SCUCPRA 14 - 15 Ianuarie 2019.


Personalului tehnic si administrativ din Universitatea Populară “Ioan I. Dalles”Andrei LUPU, Rebecca DIACONU, Mina BAUER.


Profesionistilor din departamentul tehnic al Teatrului de Comedie: Alina BARBU - regizor tehnic, Mariana CHIRIŢESCU - machiaj, Luminiţa MIHALACHE - hair-stylist, Maria SPETEANU - cabiniera, tuturor membriilor echipelor de sunet, lumini, recuzita, decor si masinisti scena.

Doamnei Kristine LAZĂR, domnului Dinu LAZĂR, Adrian ANGHEL, inimoasei doamne asistent medical Nataşa Bujor si nu in ultimul rand familiei mele fara de care nimic nu as reusi !

Tuturor recunostiinta si dragostea mea !

Un comentariu:

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.