5 iun. 2017

Interviu


Radu Mătuşa este un personaj savuros, interpretat de Victor Vurtejanu, un actor pentru care “Actoria” este cu adevărat “Artă”. 

“Generaţia ’70, din care eu fac parte, are un destin plin de întâmplări uimitoare care ne-a obligat să ne maturizam rapid şi să ne asumăm propriile decizii fără foarte multe “cosmetizări” povesteşte Victor, un actor ultrasensibil. El continuă:

“Am supravieţuit deşi deseori am fost prea aproape de limită. Accidente nucleare, revoluţii, mineriade, desele schimbări de situaţii politice, crize economice, o permanentă ofensivă asupra libertăţii personale, culminând cu degradarea generală a tuturor reperelor morale, ne-a obligat de fiecare dată, la acţiune şi la atitudine. 

Soluţia personală este o mărturisire a tot ceea ce simt că trebuie să nu se piardă, în pofida greutăţilor, a însingurării şi a apatiei generale. Angajat în tumultosul destin al generaţiei mele şi veşnic recunoscător oamenilor minunaţi şi irepetabili care m-au format, aceasta înseamnă pentru mine Arta Actorului.” 

Interviu de Silvia Stanciu
Fotografie de Dinu Lazăr 
(cu Victor Vurtejanu,Andreea Mateiu,Gabriel Fătu - de la stg la dr) 
Revista Loto Prono nr.22/30 Mai 2017 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.