21 sept. 2015

Targul de jucarii Masca


Si a fost Targ!

Targ de jucarii deschis tuturor copiilor dornici sa deprinda mestesugul promovarii, al vanzarilor, al schimburilor si nu in ultimul rand al donatiilor.

Prilejul oferit si organizat impecabil de Teatrul Masca ne-a oferit o lectie atat de necesara, de viata si atitudine. Ajunsi in targ incarcati de jucarii, carti si alte marfuri, cum sta bine oricarui negustor, am primit din partea organizatorilor autorizatie de functionare, un punct de vanzare, ecuson si posibilitatea de a ne face reclama gratuit.

Vizitati de inspectorii targului am revazut cu bucurie pe senzationalul actor Sorin Dinculescu "infiltrat" printre cei ce supravegheau buna functionare a evenimentului.

O zi minunata, o lectie senzationala pentru copii dar si pentru parinti si bunici. Ocazie nemaipomenita de a admira si de a ne bucura de rodul muncii unor oameni admirabili precum doamna Anca Florea si domnul Mihai Malaimare. Pasiunea si eforturile acestor artisti, alaturi de toata echipa de la Teatrul Masca ne-au oferit bucuria de a fi impreuna alaturi de copiii nostri intr-un efort comun de a invata sa rezistam singuri. 

Caci singuri suntem, adevar marcat de lipsa flagranta, cu desavarsire, a oricarui reprezentat din zona de conducere, organizare manageriala, economica, politica, mass-media sau educatie. Cate ar fi avut de invatat multimile de consilieri si specialisti de la artistii, ce demonstreaza practic ca se poate si ca atunci cand vrei cu adevarat vei gasi o cale sa reusesti!

Speranta exista iar daca vom sti sa o ocrotim va aduce schimbari majore. Mesajul artistului Mihai Malaimare exprima cel mai bine acestea: 

"Prin ingeniozitatea lor copii m-au facut sa sper in continuare ca Romania va incapea totusi pe maini bune!"

Multumim Teatrul Masca !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.