25 aug. 2013

Contract de onorat

Poc cu usa, cheia in contact si sunt gata sa mai adauga inca 1000 de kilometri sufletului meu. Pe plaja soarele abia acum incepe sa se inmoaie. Probabil toata gasca este in apa si rade zgomotos impreuna cu copilul meu. 

Trebuie sa imi onorez contractul asa ca pornesc catre orasul gri unde ma asteapta scenografa cu costumele, producatorul si inca multe treburi pe care trebuie sa le rezolv. Am privit in urma doar o clipa. Poate ca incep intr-adevar sa imbatranesc sau poate ca abia acum am pentru ce sa ma intorc...

Este cumplit de cald, pornesc A.C. desi stiu ca am sa depasesc norma de motorina alocata de productie, dar nu am ce face... am dormit prost si sunt obosit. Toata noaptea am vanat impreuna cu iubita mea tantarii ce tropoteau sangvin in carnea copilului. 

"Colegii...atentie ! La 158 MCV pe ambele sensuri impreuna cu CTR !" se aude gajait in statia pe care o am la bord. Asta inseamna ca e plin de politie si de controlori pe modesta autostrada ce ma va arunca din micutul meu paradis in mlastina Colentinei...! OK ! Am sa fiu atent. Apas butonul de emisie si multumesc necunoscutului ce m-a avertizat. Gonesc nebun ca sa prind teren. 

Sunt obosit, neaclimatizat complet cu mizeria si rautatea si am un contract de onorat. Este greu uneori. Chiar si pentru actori, uneori este greu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.