18 iul. 2013

Telemeaua


Ma' ala de porneste ca mine sa se uimeasca de oaresce in tinutul asta al Europei si nu isi ia cu el o bucata zdravana de telemea e eminamente pierdut ! Da' pierdut rau de tot...! Fara cale de intors sau de negociat !

'ntelectualul se uzmeste sa care cu el de bezmetic camere foto, video, laptop-uri, reportofoane, caiete, carti, ghiduri, GSM-uri, GPS-uri si mai stie Dumnezeu ce obiecte ce isi dovedesc neputinta atunci cand amaratul se aseaza la masa, se inchina si da sa guste din "aracetul" alb si molau vandut la pret de aur...pe post de branza...!

Marea, dar ce spun eu "marea"...I-RE-PA-RA-BI-LA GRESEALA este sa pleci de acasa ca bou' fara un bot' de telemea. Sau de cas... in cel mai rau caz !

Ca ajungi la discutii despre frontiere, curente politice, directii strategico-militare si planuri masonice din cauza unei amarate de branze...e doar preludiul angoasei ce te va dobori fara pic de glorie in plasa propriei tale nesabuinte...

Restul il va face zilnic Pavlov... ala cu reflexul lui nenorocit si cu prostia ta de a crede ca taranul din tine va fi vreodata satisfacut de regimurile "soft" pe baza de suc de tinctura de iod mixat la rece cu picaturi de Davilla si untura de peste, stropita din belsug cu ulei de ricin si lasata la dospit in bait de vopsea lavabila fezandata cu clei de oase, purtand la vedere inscriptia - BRANZA NATURALA DE

oaie..vaca...bivolita...capra...

Hai "Smaklig måltid" cum isi ureaza "europenii" de prin regatul de aici cand papa aracetul pe post de telemea si... sa auzim de bine ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.