24 dec. 2012

Tehnician de scena


Se implinesc 7 ani de cand a ales sa fie o parte importanta dar mai ales statornica din tot ceea ce intreprind in plan artistic. Fie ca a fost vorba de piese de teatru, concerte, evenimente culturale sau private, filmari, lansari diverse sau simple repetitii a stiut si a putut sa sustina cu devotament culoarul sau. A inteles cat de necesar este pentru un lider suportul echipei, umarul pus la nevoie si mai ales cuvantul dat !

Se numeste Sorin Paun si este un tanar abia sarit de 20 de ani. Subtire si desirat dar atent si agil a fost primul care m-a scos dintre schele atunci cand scena plina de reflectoare s-a prabusit zgomotos peste noi.

Cei ce ne urmaresc in diverse aparitii publice vor fi urmarit la munca un tanar imbracat in negru, avand logo-ul nostru pe spate, care trebaluind printre cabluri si echipamente de scena, in frig, pe ploaie sau ars de soare, a reusit cu multa munca, rabdare si pasiune sa isi castige dragostea si respectul tuturor artistilor cu care CEATA a colaborat.

Am parcurs impreuna sute de kilometri, am construit o sala de repetitii, am incarcat si descarcat tot impreuna zeci de tone de echipament, am bucurat impreuna prin munca noastra mii de oameni, a fost cel care atunci cand totul parea imposibil a stiut sa ramana alaturi.

De ziua lui, astazi, ii multumesc public si sper ca si in anii ce vor veni sa reusim precum Zorba grecul si Basil, sa zambim, ca de fiecare data cand toate caile pareau inchise.


LA MULTI ANI
SORIN PAUN !

2 comentarii:

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.