23 sept. 2012

Nic-usor

"- E timpul ca dreapta sa actioneze"
"- E timpul ca cei de centru sa treaca la actiune"
"- E timpul ca stanga sociala sa se mobilizeze"

"- Consens national, coabitare!"

Aud asta pe toate canalele, feisbucu e plin si el de politologi zelosi...Treaba fiecaruia, "cum iti asterni asa dormi" sau "fiecare pasare pe limba ei piere" mi se par mai adevarate ca niciodata. Dar sa pui tu pret pe nenica astia...e dovada de mare imbecilitate !

Ultimul produs din seria '89 aparea dom' profesor Nicusor. Pelitic ireparabil, biciclist, moralizator,consumator de muzici bune, calm, recomandat de toti 'telectualii, salvator de piata Matache...Nicusor s-a imbracat in camasa alba a luptatorului neinfricat si s-a luat la tranta cu mamutii. Poporul a ingurgitat si a percutat! La secunda! Avem un nou lider, o noua speranta se naste, apai e musai sa dam buzna !

Ce a facut Nicusor ? Am vazut...
Ce face Nicusor...? Candideaza la parlament ! Numai de acolo poate conduce corabia biruitoare a bunului simt !

"Categoric nu voi candida la parlamentare, pentru că eu am cerut bucureştenilor un vot pentru un proiect pentru Bucureşti. Mă lupt de câţiva ani pentru Bucureşti, sunt un fel de specialist în Bucureşti şi nu e bine să amestecăm lucrurile.”

Chestia s-a schimbat intre timp asa ca 'telectualii vor sluji noii tinte identificata dibaci de dom'profesor. Ca intre timp Diaconescu este prezent pe toate posturile salvand combinate si redand boborului averea furata este doar o chestiune de amanunte...Parlamentul e tinta, pe ea!

Jumatate de Eu-ro-pa este in strada, certandu-si sever mamutii !  Grecia discuta vanzarea a 12 insule pentru a isi papa in continuare maslinutele la umbra... Partea aia de lume la care visam cu totii cand ascultam rock pe discuri sarbesti sau bulgaresti si ne inpanzeam blocurile cu antene de 5 metrii ca sa prindem "Studio X" continua sa actioneze coerent sa spuna NU acolo unde e NU si DA acolo unde e DA...

Noi papam gogosi cu "E-uri" si vanam ursii furiosi cu ministre televizate...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.