5 iun. 2012

Ruşine ACCES DIRECT - ANTENA 1

Hărţuiala asta absolut idioată a teve-urilor la care este supusă familia unor actori români, care slavă Domnului au un  palmares bogat, în special a emisiei ACCES DIRECT "moderată" de una...Gherghe...mă scoate complet din sărite !

Am trecut şi eu prin clipe similare şi vreau să ştiţi că este îngrozitor. Nici Magda, nici Şerban nu meritau aşa ceva ! Iar ce este cu adevărat lamentabil este lipsa de reacţii a breslei măcar...ca de fiecare dată apar neaveniţii cu bocancii plini de noroi şi tropăie...şi toţi tac !

Eu personal transmit public protestul meu adresat în special oamenilor de platou, realizatori, producători, cameramani sau simpli electricieni ca sunt nişte măgari !

Să vă fie RUŞINE !!! Pentru că aţi stat la cafea, taifasuri şi bancuri cu noi şi acum ne înjughiaţi pe la spate !!! Şi Magda şi Şerban au filmat cu voi, au îndurat şi v-au ajutat când mârâiaţi pe la colţuri la 12 ore/zi de sitcom-uri . Iar dacă acum îi hingheriţi cu camera pornită şi o fomistă reciclată pe post de "reporter" înseamnă cu nu meritaţi decât dispreţ şi uitare !

Un comentariu:

  1. Ce rusine? Ar trebui plimbati goi cu pene si smoala prin oras... nu mai e morala, nu mai e nimic... mama lor de jigodii nenorocite...

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.