11 mai 2012

Cum îl poţi ajuta pe Şerban Ionescu.


Sâmbătă, 26 mai, ora 11.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, se va juca spectacolul
 "Dineu cu proşti" pentru actorul Şerban Ionescu. Toate încasările provenite din vânzarea de bilete la acest spectacol vor fi folosite pentru acoperirea cheltuielilor necesare tratamentului acestuia.

Vă rog
să promovaţi acest spectacol !
 
Curaj Pelicane, ne rugăm pentru tine !

31 de comentarii:

  1. venim!

    va sugerez sa creati un eveniment pe facebook, sa stie cat mai multa lume.

    cu bine si speranta,
    sega

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost cumplit de ingrijorata de starea marelui actor , dupa vizionarea reportajului facut de Maruta ...
    Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere ; sotia lui ar putea trece cu vederea cele intamplate intre ei si sa incerce sa se implice si mai mult .

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa vina piesa si la Timisoara va rog si noi vrem sa-l ajutam pe Serban Ionescu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vina piesa si la Timisoara va rog si noi vrem sa-l ajutam pe Serban Ionescu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate, biletele la "Dineu cu prosti" se epuizeaza extrem de repede si garanteaza o suma fixa, insa in continuare trebuie sa-l ajutam cu donatii in contul anuntat ieri la PRO TV: RO 19 RNCB 0318050015460001.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate, biletele la "Dineu cu prosti" se epuizeaza extrem de repede si garanteaza o suma fixa, insa in continuare trebuie sa-l ajutam cu donatii in contul anuntat ieri la PRO TV: RO 19 RNCB 0318050015460001.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru initiativa! Cand se pun in vanzare biletele?

    RăspundețiȘtergere
  8. De unde se pot cumpara bilete?
    Pot crea un event pe facebook pentru a promova mai bine aceasta actiune?
    Daca va mai pot ajuta si cu altceva...

    RăspundețiȘtergere
  9. Un caracter absolut atipic! O atitudine sfidatoare vis a vis de boala si de compasiune!!! Respect maxim!! Nu renunta pentru nimic in lume la ideea cu "Aristocrata"!!! Chiar ai reusiti sa ma inciti in directia observarii capacitatii umane de lupta si de coloana vertebrala infinita!!! RESPECT!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici eu nu sant prea breaza tot dupa citeva tratamente dar poate as putea cu ceva sa particip la ajutorul dat unui mare actor si unui Om.Aici bolile canceroase sint mai numeroase decit sarcinile si poate s-ar gasi si ceva ac si de cojocul lui.Lucrez la spitalul Rambam din Haifa -Israel Andreea

    RăspundețiȘtergere
  11. voi fi la spectacol pentru al sustine pe marele maestru.

    sanatate si sa il vedem pe picioare !

    RăspundețiȘtergere
  12. doamne de ce trebuie sa se intimple asa.eu ma rog pt sanatatea d lui pt ca vreau din tot sufletul sa l mai vad pe scena cat va respect si va admir din tot sufletul va doresc sa va insanatositi va iubim.

    RăspundețiȘtergere
  13. draga Serbane, marele actoe si om de suflet in momentele noastre foarte grele, ma rog in fiecare zi pentru tine si desi am bilet la Pink Martini in 26 mai 2012 as vrea sa stiu totusi cum as putea sa fac sa-l ajut si eu din putinul meu pe dragul de Serban! Si Serbane draga, fii tare si nu te pierde cu firea, Dumnezeu este cu Tine si te vei face sanatos cat de curand, iti garantez eu!
    Adrian Puscasu
    Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Serbane, ma rog in fiecare zi pentru Tine,mare actori si mare OM de bine, un mare si puternic caracter, fii tare, draga Serbane, noi toti avem nevoie de tine si de azi incolo. Iti doresc multa sanatate si te asigur ca intr-o zi vei fi din nou pe marea scena a vietii si pe marea scandura a Teatrului National acolo unde ti-e locul adevarat!Cum as putea sa contribui si eu la ajutarea lui Serban?
    Adrian Puscasu
    Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  15. SUNT FOARTE INTERESATA SA AFLU CARE VA FI SCHEMA DE TRATAMENT CARE SE VA APLICA PT TRATAMENTUL DLUI SEBANESCU. SOTUL MEU A FOST DIAGNOSTICAT CU LYME SI IN URMA TESTELOR AU GASIT ACEEASI BACTERIE: BORELIA GARINII.
    SIMPTOMELE PE CARE LE PREZINTA SUNT PARTIAL ASEMANATOARE, IN SENSUL CA INCA ESTE VALID DAR PE ZI CE TRECE PUTEREA IL PARASESTE.

    RăspundețiȘtergere
  16. sa i dea d zeu sanatate si putere sa reuseasca sa invinga boala.macar sa l mai vedem pe scena nicoleta

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu ,nu cred in capusa,eu cred in destin,maestre va cunosc ca si spectator al salii de teatru, de mic.Mama ma aducea la teatrul de comedie ''La o piesa buna" in care juca si Serban Ionescu, m-ati facut sa vreau sa devin actor ,nu renuntati la viata maestre,va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu ,nu cred in capusa,eu cred in destin,maestre va cunosc ca si spectator al salii de teatru, de mic.Mama ma aducea la teatrul de comedie ''La o piesa buna" in care juca si Serban Ionescu, m-ati facut sa vreau sa devin actor ,nu renuntati la viata maestre,va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  19. Superba actiune in masa a colegilor. Au pornit un colind pentru o cauza atat de nobila. Prin acest gest, toti, avem ce invata.

    RăspundețiȘtergere
  20. Subiect: Sfat: Cum sa scapi de capuse,daca s-au fixat pe corp...

    Valabil pentru oameni si pentru animale

    Din batrani si experienta proprie (avand animale)...
    Indiferent de stadiul in care este capusa, ori doar o pata neagra, ori deja umflata de sange, ca un bob de fasole:

    1.Daca s-a prins o capusa si ai in casa untura, acoper-o complet cu untura solida si dupa doua-trei minute se desprinde (ea se sufoca, untura nu permite nici un strop de aer si capusa scoate capul din piele);

    daca nu s-a desprins inca, pui untura din nou.

    2.Daca ai tinctura de iod, imbibi foarte bine un tampon de vata in tinctura si tii pe capusa cateva minute (3-4) si ea se va desprinde. Eventual mai picuri cativa stropi de tinctura pe tampon in timp ce il tii pe capusa. Atentie, nu iod simplu ci numai tinctura ! Daca este adanc prinsa in piele, repeti operatiunea. Atunci cand o rupi fortat si ramane capul in piele, se produce infectia.

    Faceti asta si nu veti ajunge la doctor.

    3.Daca vezi pe mana, picior etc. o insecta mica verde sau bruna cu o pozitie ciudata infipta sub piele faci urmatoarele:

    Cu un tampon de tifon bine inmuiat in acetona se tamponeaza insecta si in citeva minute cade singura. Se desinfecteaza bine cu iod si se spala bine mainile cu apa si sapun. Se unge locul cu alifie de galbenele cu propolis. Se institue regim cu fructe si legume, iar medicul de specialitate face tratamen cu antibiotice. Sper sa nu fie nevoie, dar este bine de retinut.

    Aceste sfaturi le-am primit de la un prieten din Elvetia, va dati seama, a aflat toata Europa si turistii sunt preveniti cum sa se fereasca de capuse.

    RăspundețiȘtergere
  21. Porniţi într-un turneu prin ţară cu această piesă

    RăspundețiȘtergere
  22. Andreea Constantina12 mai 2012, 09:13:00

    http://www.facebook.com/events/377979068918962/?context=create

    Am creat eu un eveniment pe Facebook. Numele meu este Andreea Constantina si din pacate nu pot veni, deoarece nu sunt in tara.

    RăspundețiȘtergere
  23. Voi promova si eu pe blog acest eveniment.Din pacate mi se pare foarte putin din cat putem face pentru acst om...

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt persoane care au scapat de aceasta infectie,la Centrul de Medicina Hiperbara Constanta,prin terapia cu oxigen hiperbaric.
    Nu stiu ce tratament face acum,domnul Serban Ionescu ,dar,cred ca ar fi bine daca s-ar interesa si de aceasta terapie,care are rezultate reale,dupa cum am auzit.Daca cineva il cunoaste pe d-l Serban,daca ii poate furniza aceste informatii,ar fi bine,pt ca ,inteleg ca boala dureaza de vreo un an de zile,si,dupa cum am vazut la TV,rezultatele antibioticelor intarzie sa apara...
    Asadar,iata despre ce este vorba:
    "In Romania,costurile acestei terapii ,pt Borrelioza,este de 2-4000 de euro (20 pina la 40 sedinta HBO).Dr. Ion Bogdan Cristian
    Institutul de Medicina Hiperbara Bielefeld (Germania)
    Centrul de Medicina Hiperbara Constanta"

    http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/07/12/oxigenul-cel-mai-puternic-antibiotic-natural-oxigenarea-hiperbara-o-sansa-in-plus-la-viata-medicina-hiperbara/

    RăspundețiȘtergere
  25. Am vazut piesa jucata chiar de marele actor, dar vom merge sa o revedem
    am incercat sa promovam aici
    http://clubulgrasilor.ro/dineu-cu-prosti-sau-cina-cu-prieteni/
    multumiri

    RăspundețiȘtergere
  26. Prieteni si apropiati ai actorului ,chemati un ierarh al BOR ptr. spovedanie , ptr. sf.maslu. Rugaciunea face miracole.

    RăspundețiȘtergere
  27. Va recomand sa vorbiti cu dr. Ion Bogdan, Centrul de medicina Hiperbara din Constanta. Este specialist si stie sa trateze borellioza. Este un medic deosebit, atent cu toti pacientii.

    CENTRUL DE MEDICINA HIPERBARA SI A SCUFUNDARILOR CONSTANTA

    Str. Sabinelor nr. 33
    Constanta 900690

    Tel./fax:+ 40241.511.022
    + 40241.511.050
    + 40766.724.906
    + 40767.555.856

    info@medicinahiperbara.ro
    www.medicinahiperbara.ro

    RăspundețiȘtergere
  28. DOMNUL SERBAN IONESCU SA SUNE URGENT LA NUMARUL DE TELEFON 0723347034 PENTRU SALVAREA SANATATII DANSULUI!!!

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.