11 ian. 2012

Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa plece !


Şi continuăm să demolăm fără urmă de discernământ, fără onoare, fără scrupule. Demisia doctorului Raed Arafat semnată de premier în regim de urgenţă şi lipsa unor manifestări publice de suport pentru singurul serviciu medical care funcţionează - SMURD - mă lămureşte pe deplin că suntem din ce în ce mai aproape de falimentul moral al societăţii civile din România...Mulţumesc Arafat şi ruşine nouă !

"Adevărul este simplu. Nu mai am cum să apăr sistemul de urgenţă în interior pentru că eu trebuie să susţin fie un punct de vedere oficial, cu care nu sunt de acord, fie să ies afară şi să spun un punct de vedere al doctorului Arafat despre ce se va întâmpla cu sistemul de urgenţă", a explicat medicul.

6 comentarii:

  1. Ar fi trebuit să stea în Valahia doar 3 ani dar stă până la sfârșitul vieții. A venit încă din 1853 în București, invitat de domnul Barbu Știrbei, pentru a organiza serviciul sanitar. A contribuit fundamental la organizarea învățământului medical din România. A fost profesor de chimie la Universitatea din București. În 1860 a fost ridicat la rangul de general. A organizat serviciul românesc de ambulanțe, care s-a distins apoi în timpul Războiului de Independență. Modelează viața medicală sub patru domni, dintre care trei îi devin prieteni....am citat din wikipedia despre Dl. Doctor Carol Davila.

    Probabil Dl. Doctor Raed Arafat a ales sa fie doctor roman mentionat in viitoarele carti de istorie ne-atras de bacsisurile penale ale politicianistilor damboviteni parasutati in Capitala de aiurea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Încă o dată şi-a dovedit verticalitatea şi competenţa acest OM. Bravo lui !
    Spre deosebire de Băsescu şi lingăii lui care se reped ca vulturii să se înfrupte din banii noştri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Victor, in regimul lui Basescu incepe sa ne fie frica mai mult decat pe vremea lui Ceasca. Atunci stateam cat de cat linistiti daca mai criticam regimul comunist, in casa, cu ai nostri sau cu prietenii. Acum, daca vorbesti, risti sa ai DNA-ul pe urme, sau ANAF-ul ori nu mai stiu ce institutie a statului.
    Un nenorocit a ajuns presedintele Romaniei! Nu se gaseste niciun un pluton de executie pentru el asa cum s-a gasit pentru Ceausescu?

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Grămuşteanule, un pluton s-ar mai găsi, Târgoviştea este aproape, dar cine să-l lege ?
    Cine să mai iasă în stradă ?

    RăspundețiȘtergere
  5. dr.Bacalbasa spunea intr-un interviu despre Arafat ca este considerat incomod deoarece s-a agatat de limba romaneasca!
    http://www.petitieonline.com/spune_nu_desfintarii_smurd

    RăspundețiȘtergere
  6. Am o mica impresie...ca a renuntat la istorie. Se bucura la un contract comparabil cu cel al lui Piturca (din footbal)... dar cred ca va iesi sifonat in viitor.

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.