7 nov. 2011

Rebengiuc pe webcam ?

Fără să vreau aud zi de zi diverse chestii care mă uimesc...zău aşa: Una foarte interesantă este: "Nu domnule...în ziua de azi nici actori nu mai avem" Adică cum nu mai avem actori ? "Păi nu mai avem un Toma Caragiu, un Jean Constantin...de George Constantin ce să mai spun...?"



Eu cred că este ceva greşit aici. Actorii se cresc, se preţuiesc şi se întreţin. Ori dacă spectactorul nu vine să îl susţină, să îi acorde suport măcar prin plata amărâtului ăluia de bilet, actorul dispare. Se face şofer...ori şi mai rău regizor sau producător tv. 

Dacă spectatorul preferă telenovela ţigănească, bingo-ul şi emisii precum cele de la teve-urile consacrate, daca spectatorul rupe audienţa şi sustine doar unul dintre criterii...ratingul, este vina actorului ?

Nu vorbesc de mine, eu sunt un actor bătrân deja. După 35 de ani nu te mai cheama nici macar la reclame pentru tigăi din teflon, mă întreb însă cum vrea publicul actori iluştrii...dacă nu vine la întâlnire ? 

Sugestia unui prieten de a juca pe webcam să ajute oare la construcţia unui nou Rebengiuc pentru generaţia iphon-ită ?

Un comentariu:

  1. Din pacate acest lucru este un fapt care aduce numai amaraciune actorilor car inca se mai zbat sa faca teatru si film. Este tragedia modernitatii sau pretul pe care il platesc pt simplu motiv ca sunt mii de tinerii si tinerei care nu au nici macar minimum de scoala sau practica culturala.

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.