16 iul. 2011

O nouă provocare!


Câte ceva despre noua Tabără de Creaţie "Micul Artist" ce se va desfăşura în luna septembrie în Munţii Bucegi.
La fel ca în precedentele ediţii de la Azuga, Horezu sau 2 Mai şi această nouă tabără se va desfăşura având ca obiectiv cultura în natură. De data aceasta beneficiind de zona deosebit de pitorească unde vom lucra, cabana de pe malul lacului Bolboci, dar şi de două parteneriate absolut excepţionale, vom dezvolta şi zona de cunoştere a naturii, cercetăşie şi alpinism !


Participanţii la această ediţie vor avea ocazia de a se întâlni şi cunoaşte cu membrii echipelor SALVAMONT şi LAND ROVER ACADEMY, doi parteneri excepţionali ce vor face demonstraţii spectaculoase, vor disponibiliza logistică, echipamente şi echipe antrenate, astfel ca fiecare participant să poată să le cunoască munca şi pasiunea pentru natură. 


Pe lîngă worshop-urile de actorie şi creativitate vom urca cu maşini de teren, vom învăţa să folosim coarda de alpinism, iar cei mai temerari vor avea ocazia să coboare în rapel şi pe tiroliană ! Dar despre toate veţi găsi informaţii în oferta noastră pentru cea de a 4 ediţie a "Taberei de Creaţie Micul Artist".

Un comentariu:

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.