24 mai 2011

Voi alegeţi!


Cea mai mare bucurie a unuia care face, este să împărtăşească cu ceilalţi. Numai oamenii meschini şi tâmpiţii îşi admiră opera închizând uşa. Un maestru depăşeşte cu mult stadiul profesorului ce te toacă la cap repetativ. Unul dintre Maeştrii mei m-a înţelepţiit încă de tânăr că în domeniul ăsta ingrat al scenei, nu este obligatoriu să ai succes sau să fi popular. Şi aşa am putut învăţa meserie. Târziu am început să împart cu cel de lângă mine. Există un timp pentru toate...

Vom fi alături de copiii cu care am pornit proiectul "Micul Artist" până la finalul perioadei lor de şcolarizare. Este un pact între ei şi noi. Vom fi acolo unde este nevoie de noi şi vom încerca să suplinim ce lipseşte. Apoi ne vom retrage pentru a împărtăşi cu voi şi cu ei din această experienţă unică. Drumul este încă lung, am scos o ofertă şi pentru perioada verii, de muncă este, slavă Domnului, iar nevoie de cunoştere şi dragoste...inutil să mai povestesc.

Încerc să suţin cu materiale şi imagini acest concept pe care îl producem  în totalitate independent, fără nici un sprijin din partea statului, asociaţiilor guvernamentale sau diverselor fundaţiile ce se agită pentru maidanezi mai degrabă, decât pentru o generaţie de copii ce se îndrăgosteşte de o ţară ce i-a abandonat în favoarea consumismului şi a iluziei. E loc pentru toţi, nu ne vom lamenta, continuăm încrezători şi prezentăm public tot ceea ce facem, voi alegeţi! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.